sun life build a bridge

Sun Life fokuserar på kundservice

Publicerad den {datum}

Ledande finansföretaget Sun Life sökte en teambuilding aktivitet som skulle markera kundservice. Catalyst teambuilding aktiviteten, Bridging the Divide, där deltagare och team är både leverantören och kunder samtidigt, var den perfekta aktiviteten för evenemanget. För att göra programmet mer komplext kan teamen bara kommunicera med sina kunder via email och telefion medan de designar och bygger en cirkulär bro.


Vad hände under dagen?

Under dagen tilldelades lagen specifika delar av bron. De fick bruksanvisningar, material och verktyg som behövs för att bygga deras respektive delar. Olika roller var snabbt tilldelade och resurserna bedömda för att säkerställa en byggnadsplan som var tydligt ritad.

Lag kommunicerade sina planer och samarbetade med varandra för att bygga angränsande delar så att de kunde fastställa att alla sidor passar ihop- inte en lätt uppgift när bron var specifikt utformad med vinklar och höjder! Lagen använde konferenssamtal och e-post som kommunikations verktyg att utbyta data och att tydliggöra och kontrollera information.

När tiden började ta slut skyndade lagen sig för att fastställa de sista detaljerna till sin del av bron. När det var dags för leverans tog vart lag med sig sin färdiga del till ”kunden” som kontrollerat att det har byggts enligt planerna. Spänning stiger medan bron monteras följt av skratt då bitarna inte passade samman som förväntat.

Final

Efter ett kort genomgångsmöte för att dela erfarenheter och viktiga initiativ från eftermiddagens aktiviteter samlades lagen tillbaka i rummet för att testa brokonstruktionen. VD.n för Sun Life fick äran att köra en fjärrstyrd lastbil på bron. Påhejad av deltagarna körde lastbilen framgångsrikt sin runda vilket firades med glada jubel och skratt.

Aktiviteten uppmuntrade behovet av att förse klienter med en ”kan göra” inställning och att fastställa och regelbundet kontrollera att ni möter deras specifika behov. Hela evenemanget la betydelse på vad som kan uppnås genom att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål, medan deltagarna ställde upp för ett gruppfoto med den magnifika, runda bron.

Alla Klientberättelser