Catalyst Nätverk
counselage catalyst nepal

Counselage

Region: Nepal

Viktiga kontakter: Ichhya Malla, Anwesh KC

www.catalystteambuilding.np

Counselage grundades i 2012 och är Nepals främsta utbildningsföretag samt den exklusiva licenstagare av Catalyst teambuilding aktiviteter i Nepal.

På Counselage tror vi att en nöjd kund är en framgångsrik kund. Vår vision är att hjälpa nationella och internationella organisationer att uppnå sina mål genom kontinuerlig, strategisk verksamhetsutveckling. Vi tillhandahåller skräddarsydda organisatoriska utvecklingslösningar till företag i Nepal. Våra utbildningar levereras av erfarna tränare som följer ett helhetsgrepp för att utveckla sinne, kropp och själ. Vår teamutveckling och våra värdebaserade utbildningar är särskilt utformade för att åstadkomma transformerande förändring i organisationer genom att öka kompetensen hos de anställda.

Vårt uppdrag är att stimulera och vårda individuella talanger för att skapa en generation av globala benchmarking proffs. Vi erbjuder utbildningslösningar för personal och elever i olika utbildningsinstitutioner i Nepal, där vi ger dem tillgång till de nyaste utbildningsteknologerna och pedagogiken .

På Counselage arbetar vi ständigt mot att förbättra vår serviceleverans till kunderna. Vi vet att vårt samarbete med Catalyst erbjuder enormt värde för våra teambuilding workshops. Sedan starten har vi varit en stor anhängare av upplevelsebaserat lärande och därför är detta den viktigaste delen av alla våra utbildningar.