Inomhus

Uppmuntra nätverkande, teamarbete och förstärk konferensinlärning med en teambyggande aktivitet som tar plats inomhus.

group of people playing team building indoor soccer activity quickfire

Teambyggande aktiviteter kan vara lika effektivta och underhållande inomhus som de är utomhus. Teambyggande engagemang som tar plats inomhus kan liva upp ett företagsmöte, en konferens eller en team-hälsoresa. De erbjuder ett meningsfullt verktyg för att återspegla viktiga verksamhetsmotton och engagerar deltagarna genom interaktiva rollspel. Förutom att vara väderbeständiga, erbjuder teambyggande spel inomhus också den bästa tidsanvändningen av dagordningen som ofta packas med möten. Det finns många alternativ men tiden, och viktigare teambyggningsmålen, dikterar vad som är möjligt.

I situationer där medarbetare inte känner varandra kan en kort nätverksövning som Knowing Me Knowing You vara lämplig för att få igång samtal och påskynda gruppsammanhållning. När tiden är begränsad, kan högstimulerande aktiviteter som Boomtime erbjuda en festlig känsla av enighet utan att kompromissa presentationstiden. När möjligheten för mer tid finns kan spännande och fördjupade företagsspel vara möjliga. Peak Performance till exempel, är en simulering för surfplatta som utmanar laget till att leda en expedition till toppen av Everest, en krävande utmaning som utforskar riskhantering, smidigt teamarbete och erbjuder en plattform för att ta med parallellt positiva iakttagelser tillbaka till arbetsplatsen.

Ett av de mer kraftfulla skälen till att genomföra teambuilding inomhus är att motivera ditt team att arbeta tillsammans och uppnå bra resultat. Med detta i åtanke kan inomhus teambyggande utmaningar som The Big Picture eller Beat the Box kräva samarbetsåtgärder för att lösa komplexa, gemensamma mål. Orchestrate är kanske det ultimata uttrycket för harmoniskt teamarbete - en enormt kraftfull och emotionella teambyggande inomhuserfarenhet som utmanar företag att hitta tonen med varandra och bli en symfoniorkester på bara två timmar!

Här är några av Catalysts populäraste teambyggande aktiviteter som tar plats inomhus. Behöver du hjälp att välja? Letar du efter något annat? Hör av dig.

Här är ett urval av Catalysts populäraste företagsspel och teambyggande aktiviteter som fokuserar på detta resultat.
Behöver du hjälp att välja? Letar du efter något annat?

Hör av dig.

Related Case Studies