Utomhus

Påverkar hälsan och vällbefinnandet positivt vilket ökar produktivitet, kreativitet och fokus.

outdoor teambuilding

Teambygge utomhus erbjuder fantastiska fördelar för individuell hälsa och välbefinnande. Det minskar stress, sänker blodtrycket och förbättrar immunförsvaret. Det ökar hjärnans funktion och ökar produktiviteten, kreativiteten och fokus. För en grupp av människor förstärker det samarbete, team relationer och positiva känslor att delta i en teambyggande aktivitet utomhus.

Teambygge utomhus, som det presenteras i dag har påverkats av flera historiska faktorer från scouterna till skogsskolor i Danmark. Alla dessa rörelser hade en betoning på informellt lärande, praktiska utomhusaktiviteter, och teamarbete. Efter kriget tog en dramatisk ökning av utomhuspedagogik plats. Ända fram till 80-talet hände dessa i allmänhet på fasta platser såsom utomhuscenter och träningsläger. Men på 90-talet lade Catalyst teambyggning vägen för en ny riktning inom teambyggande aktiviteter utomhus genom skapandet av mobila teambyggande utmaningar som tog plats utomhus med förmågan att utföras överallt, inklusive konferenslokaler och hotellområden. Teambyggande spel som Breakthrough gjorde det möjligt för koncerner att uppleva 3-dimensionella problemlösningsövningar utomhus, utan att behöva resa till vildmarken eller boka ett utomhuspedagogik-centrum. Catalyst inspirerade en ny vision och vad som var möjligt i utomhus att uppnå inom teambygge-marknaden och som resultat finns det idag ett bredare utbud av aktiviteter och läranderesultat. Företag kan nu försäkra att deras teambyggande upplevelser utomhus känns relevanta och meningsfulla.

Ta en titt på Catalysts populäraste teambyggande aktiviteter utomhus. Behöver du hjälp att välja? Letar du efter något annat? Hör av dig.

Här är ett urval av Catalysts populäraste företagsspel och teambyggande aktiviteter som fokuserar på detta resultat.
Behöver du hjälp att välja? Letar du efter något annat?

Hör av dig.

Related Case Studies