Aktiviteter för fjärrteam

Kolla in vårt utbud av teamarbeteslösningar på distans för att se till att ditt team förblir engagerat, motiverat, uppkopplat och har roligt tillsammans när de arbetar hemifrån.

Remote Team Activities

Globaliseringen har lett till en ökning av den globala mobila arbetskraften. Redan innan Covid19 uppskattades att distansarbetare skulle öka till 43 % av den globala arbetskraften innan 2023.Team effektivitet har samma principer, oavsett om det gäller fjärr arbete eller arbete på plats. Fjärrteam har utmaningar när det gäller effektiv kommunikation, motivation, gemensam kultur och samhörighet. Ett effektivt team styrs av en skicklig ledare som fastställer spelreglerna och de kommunikationskanaler som främjar positiv teamdynamik även vid arbete hemifrån.

Ha kul! Engagera, Samarbeta, Anslut!

Upprätta effektiv kommunikation och att välja rätt kommunikationsverktyg är viktigt. Utöver att ansluta för att kommunicera gällande arbetsrelaterade frågor, måste fjärrteam hitta sätt att ha roligt tillsammans för att utveckla gemensam kultur och samhörighet. Vi har utvecklat en rad teambuilding-aktiviteter som för samman fjärranställda. Vårt team möjliggör dessa lösningar genom en live videolänk. Vårt prisbelönta, tekniska och engagerande verktyg, Go Team får ett nytt ansikte med Go Remote.

Med anpassningsbara frågesporter, foto- och videoutmaningar kommer detta underhållande spel att engagera alla medlemmar i ditt fjärrteam, uppmuntra en anda av samarbete och samhörighet. Och visste du att vår populära Escape the Mob är tillgängligt för virtuella team? För en verkligt engagerande upplevelse, gör ett virtuellt besök på ett konstgalleri eller ett museum med Go Explore. Bege er på ett virtuell äventyr världen runt med teamaktiviteten Race Around the World. Deltagarna kommer virtuellt besöka olika länder och slutföra underhållande uppgifter relaterade till deras valda destination. Utmanande frågesporter och pussel kommer engagera alla samtidigt som de utökar sin kollektiva kunskap.

Kreativitet för motivation och engagemang

Utöka ditt lags kreativitet genom att förflytta dem ut ur vardagen och in i en fantasivärld. För en underhållande och engagerande upplevelse, låt våra handledare styra ditt team via en live videolänk i hur de kan skapa en film tillsammans , publicera en tidning eller dubba ett välkänt videoklipp . Vi tillämpar våra år av expertis från att leverera kreativa teambuilding-aktiviteter till att leverera virtuell teambuilding. Våra handledare är med er online, styr aktiviteten och tar del av skratten under hela aktiviteten.

För välbefinnande, inlärning och samhörighet

Musikevenemang är känslomässiga, tankeväckande och givande. Genom att försvinna in i den musikaliska processen använder vi en annan del av vår hjärna, skapar nya neurologiska anslutningar medan nya färdigheter utforskas. Vi har utformat en rad musikaliska teambuilding-aktiviteter speciellt för fjärrteam. Föreställ dig att ditt team utför Haka fjärrstyrd av vår experthandledare över live videolänk. Underhållande! Sjung som en kör tillsammans från ditt hemmakontor. Spännande! Visste du att rytmiskt ljud har kraften att synkronisera hjärnvågor vilket ökar mellanmänskliga interaktioner? Prova vår fjärrteams-aktivitet Funk the Kitchen. Synkronisera!

Förbli frisk för positivt välbefinnande

Friska anställda är gladare och mer produktiva. Ett vanligt klagomål från distansarbetare är att de arbetar fler timmar, inte tar rast och har en otydlig skillnad och balans mellan hem, arbete och privatliv. Våra distansprogram innefattar guidad meditation som lätt kan avnjutas från alla enheter, när som helst och var som helst. Ge ditt team verktygen till att vara bättre rustade för att hantera livets upp-och nedgångar, genom de färdigheter och den praxis som meditation erbjuder. För något livligare, prova Go Fit! Detta energigivande spelet som erbjuder en mängd olika klockade fitness pass, välbefinnande frågesporter och komiska, avlägsna team video-utmaningar som är lämpliga för alla förmågor.

Lär er tillsammans, virtuellt.

Virtuell teaminlärning får ett uppsving med vårt urval av affärsspel. Vårt banbrytande lagspel Peak Performance där ett team guidar en expedition till Everest är också tillgänglig för team-medlemmar som arbetar hemifrån. Genom detta program kommer ditt team att utveckla en större förståelse för vad det innebär att vara ett flexibelt, högpresterande team! Om du vill förbättra den strategiska planeringen och lagarbetet med ditt fjärrteam kan du prova den virtuella versionen av Heroes of Troy. Och för en explosiv iterativ lärande upplevelse fråga oss om den virtuella versionen av vår banbrytande teambuilding-verksamhet The Infinite Loop.Vi har också en rad snabba isbrytare och energigivare som du kan använda i dina dagliga onlinemöten för att hålla ditt team motiverat och engagerat. Hör av dig vi skulle gärna dela några idéer med dig.

Här är ett urval av Catalysts populäraste företagsspel och teambyggande aktiviteter som fokuserar på detta resultat.
Behöver du hjälp att välja? Letar du efter något annat?

Hör av dig.