Crowning Glory

Lag skapar en stor, konstnärlig samarbetes-installation utav kapsyler.

1 - 2 timmar
Inomhus och utomhus
Samverkande
30 - Obegränsade

Om

Gruppen delas in i lag som är och ansvariga för att skapa del av den slutliga installationen. Lagen får några kronor och instruktioner men de har ingen aning om hur det färdiga konstverket kommer att se ut. De måste samarbeta genom att använda kollektivt, kreativt tänkande för att begreppsliggöra, designa och skapa ett mosaik konstverk utav kapsyler. Några av teammedlemmarna kompletterar fotoutmaningar för att vinna specifikt, färgade kronor.

De andra sätter fast kronorna på metallramen för att skapa mästerverken. När det är klart anordnas panelerna i följd. En genomgång följt av att deltagarna vänder sig om för att se det dramatiska avslöjandet av installationen som är evenemangets höjdpunkt och resulterar i dånande applåder och jubel. Det färdiga mästerverket kan visas upp på kontoret som en långvarig påminnelse om vikten av lagarbete, tillit och samarbete.

Viktiga budskap eller företagets varumärke kan inkluderas i designen för en verkligen originell design. Med större grupper får storleken och färgen på detta mästerverk dig att tappa andan!

Inlärningsresultat

Crowning Glory erbjuder ett praktiskt sätt för att förbättra människors färdigheter, uppskattning av andra, gränshantering och utveckla en positiv attityd. Framgång kräver att team arbetar tillsammans för att se till att det finns symmetri och kongruens mellan konstverkssektionerna för att skapa ett verkligt sammanhängande mästerverk.

Effektiv kommunikation och aktivt lyssnande skapar ett gynnsamt ekosystem där gruppmedlemmar utveckla tillit och samarbetar för att hjälpa varandra utföra uppgifter och uppmuntra varandras framgångar. Insikten att varje person bidrar med sina individuella talanger, styrkor och förmågor växer alltefter att aktiviteten avancerar.

Genom att ta ett steg tillbaka och se det slutliga mästerverket i sin helhet uppmuntras helhetstänkande- och detta är deras Crowning Glory!!

Request a Quote