Go For Gold

Sportutmaning som kräver lagarbete för seger

2 - 8 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig
16 - Obegränsade

Om

Ta del i en utmaning av olympiska proportioner då ditt team strävar efter att gå högre, snabbare och längre! Go for Gold ger ditt lag en chans att uppleva den passion, glöd, slit och beslutsamhet som det tar att nå det ultimata priset - en guldmedalj! Go for Gold är en konkurrenskraftig utmaning där huvudsyftet är att samla så många poäng som möjligt inom en viss tid, genom att utföra en rad aktiviteter. Deltagarna delas in i grupper och får sina surfplattor. De guidas av Quickfire-appen där de väljer idrottsuppdrag de kommer att slutföra som ett team. Lagen måste fastställa deras förmåga och snabbt välja de uppdrag som de vet att de kan slutföra för att maximera sina poäng.

För att göra det ännu mer intressant finns bonusaktiviteter som kräver samverkan mellan fler än ett lag eller så kan lagen tävla mot varandra. Quickfire-appen presenterar poängen i tabellform så lagen kan se sina framsteg. Aktiviteten avslutas med en prisutdelnings-ceremoni och en teamfest.


Inlärningsresultat

Utformad för att vara både utmanande och roligt med huvudfokus på lagarbete. Deltagarna lär sig i praktiken att "helheten är alltid större än summan av dess delar" och inser vikten av att och kommunicera dessa styrkorna och svagheterna tydligt. Lagen måste applicera strategiskt tänkande och förbereda en smidig och flexibel plan för att maximera sina poäng. Tydlig kommunikation, ledarskap och specifika roller är absolut nödvändiga för att försäkra att teamen arbetar tillsammans som en.

För att säkerställa maximalt deltagande av alla kan sportaktiviteterna utformas med deltagarnas förmågor i åtanke. Go for Gold är en rolig och minnesvärd aktivitet som förbättrar relationer och ökar medarbetarnas engagemang och välbefinnande.

Related Testimonial

Go for Gold erbjöd ett bra sätt för vår personal att uppleva lagarbete i aktion. Det var intressant att diskutera det i efterhand, de sa att det verkligen var svårt att vara realistiska om sina egna förmågor när de samarbetade människor de inte kände, men de förstod genom aktiviteten hur viktigt detta är. Jag vet att alla kände sig uppfräschade från den fysiska utomhusaktiviteten. Det var positivt att ha tekniken för att driva denna aktivitet ... då poängen är realtid kunde teamen justera sin strategi och sitt förhållningssätt under aktiviteten. Ur det perspektivet är jag glad att vi valde att göra det under en 2 timmars period.

Microsoft

Contact Us