Horses for Causes

Lagen bygger en häst som de sedena tävlar med för att vinna

30 minuter - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig
10 - Obegränsade

Om

För att få igång aktiviteten presentas varje lag med geniala 'platt paket' som innehåller ett gunghäst-kit avsedda uteslutande för Catalyst Global. Sedan sätter ni igång och nedräkningen börjar när deltagarna snabbt försöker samordna en myriad av "pop ut" komponenter. När 3D ridsports-skapelserna liknar blåkopiorna är ert team är redo att tävla.

Med ett rensat golv och gränser etablerade börjar aktivitetens vadslagningsfas. Lag möts i en serie roliga hög-odds tävlingar. När varje race presenteras glider den nya jockeyn i sin silkesuniform och nya odds ställs in, enligt formuläret. Ljudvisp och stark handledsaction vinner loppen, men taktiskt vadslagning uppmuntras för att fastställa det ultimata, vinnande laget!

Var tävling är en adrenalin full berg-och dalbana av känslor, då löpare och ryttare jublas på av extatiska åskådare. Oavsett om ni vinner eller förlorar har alla haft kul och byggt en samhörighet med sina hästar.


Inlärningsresultat

I Horses for Causes lär sig lagen vikten av noggrann instruktionstolkning genom till färdigställande i pressade förhållanden då de tävlande lagen trängs för att tävla runt om dem. För fort och hästen kommer att gå sönder, för långsamt och de andra lagen är långt före.

Vadslagningsdelen relaterar till kunskapen att investera strategiskt, förstå oddsen och använda dem till teamets fördel för att maximera vinst.


Företagets sociala ansvarstagande

I Horses for Causes avslutas aktiviteten med att varje önskvärda gunghäst auktioneras ut till högstbjudande, ett fantastiskt sätt att samla in pengar till en välgörenhetsorganisation som du väljer.Related Testimonial

Horses for Causes var ett roligt kreativt evenemang som också gav oss möjligheten att tilsammans, ge till välgörenhet.

Samsung

Contact Us