Quickfire Christmas

Festliga, roliga surfplattebaserade lagutmaningar.

20 minuter - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
8 - Obegränsade

Om

Tomten hälsar på och ger varje lag en strumpa full av utrustning och en surfplatta laddad med en meny med jul-kul. Genom att slå samman sina respektive talanger diskuterar lagen en strategi för att slutföra flera olika Quickfire spel inom en viss tid. Det unika gränssnittet erbjuder ett festligt urval av mentala, kreativa och aktiva utmaningar som uppmuntrar spontaninteraktion.

Alla utmaningarna har olika inträdeskostnader och nivåer av komplexitet. Lagen hantera resurser och direkttalang för utmaningar de kan slutföra medan de balanserar risk med den potentiella belöningen. Allteftersom tiden passerar växer julkänslorna och deltagarna befinner sig helt engagerade i en tävling som erbjuder en stödjande atmosfär.

Inlärningsresultat

Med ökad tidspress släpper deltagarna snabbt alla sina hämningar och litar på sina egna förmågor. När spelet bygger momentum förstår lagen vikten av deras kollektiva styrka och försöker utveckla förtroende för att hantera den ökade risken och bli mer trygga i sitt val. Christmas Quickfire främjar en positiv attityd och stödjande kultur, den bygger grunden för en positiv plattform där medarbetare kan engagera sig på lika villkor, lära sig nya egenskaper och bygga på de gemensamma målen.

Quickfire Christmas erbjuder ett bra sätt att belöna ditt lag på, fira framgångar och fokusera på det kommande året. Aktiviteten är mycket flexibel, även med begränsat utrymme och ger den erbjuder tillräckligt med flexibilitet för att skräddarsys och anpassas efter företagsrelaterade nyckelmeddelanden.

Request a Quote