Safari

Samarbetsspel med förstärkt verklighet

1.5 - 2 timmar
Inomhus
Samverkande
8 - Obegränsade

Om

Safari är ett mobilbaserat spel med förstärkt verklighet, där spelare måste samarbeta dynamiskt för att samla föremål, hitta djur i AR och hantera sina kommunikationskanaler för att säkert kunna fånga alla djur innan tiden är slut.

Det var en vanlig natt på djurreservatet innan "Kamoola" upptäckte att vakten sov, närmade sig honom och stal nycklarna till porten. "Kamoola" öppnade fristadens dörrarna så att alla djur kunde fly. Team laddar ner appen till sin personliga enhet, skannar qr-koden och gör dig redo att spela. Med hjälp av förstärkt verklighet måste teamen samla ihop de djuren som flytt och säkert återföra dem till fristaden. Deltagarna tilldelas en roll. Operatörerna har en stor kartvy med platser djuren befinner sig på; Forskare framställer ett lugnande medel och djurhandlarna samlar utrustning för att fånga och transportera djuren.

Inlärningsresultat

I Safari måste varje deltagare vara medveten om sin position och styrka samt se till att alla teammedlemmar kan kommunicera effektivt. Den spännande bakgrunden och det fantastiska AR-spelformatet uppmuntrar aktivt alla teammedlemmar att delta. När teamen arbetar sig fram till slutmålet måste de aktivt lyssna, överväga alla åsikter och fatta beslut snabbt på begränsad tid. Medan de umgås och har kul kommer deltagarna att upptäcka andras talanger och lära sig att arbeta tillsammans för att uppnå sitt mål. Det anpassningsbara spelet innebär att Safari passar både små och stora grupper.

Team Assessment Tool Logo

Verktyg för teamutvärdering

Denna produkt är idealisk för en guidad debrief efter händelsen. För att förbättra inlärningen och göra denna aktivitet ännu mer meningsfull avsluta din upplevelse med vår unika specialbyggda app. En anpassad debrief med Verktyg för teamutvärdering kommer att ge varaktiga resultat och kvantifierbar avkastning, främja teamsammanhållning, individuell personlig tillväxt, kompetensutveckling och därigenom driva prestanda. Få mer informationContact Us