Sands of Time

Lagen samarbetar för att slutföra en utmaning med ökentema, för att lösa koden.

1 - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
10 - Obegränsade

Om

Lagen tävlar mot sandfiltreringen för att slutföra en rad utmaningar.I fladdermusgrottan måste de tyda hieroglyfer och placera bokstäverna i ordning för att hitta ett ord som ger en ledtråd för att lösa ökenmysteriet. När de är i "The Desert Mine" leder lagen deltagare som har på sig ögonbindel för att hitta juvelerna. "The Desert Crossing" utmanar gruppdynamiken då de arbetar för att flytta alla gruppmedlemmar till rätt positioner i öknen. I "Jewel in the Pyramid" måste alla gruppmedlemmar använda en griparm tillsammans för att hämta juvelen. Lag säter ihop ett ökenpussel och läser ledtrådar för att avslöja dinosaurieben i ökensanden i "The Dig". När alla utmaningar är klara, möts lagen med alla de ledtrådar de löst för att lösa final ysteriet!


Inlärningsresultat

Skickliga kommunikation och gruppdynamik krävs för att framgångsrikt slutföra alla uppgifter. Lagen måste arbeta mot klockan och hantera resurser för att slutföra varje uppgift. Gruppdynamiken är viktig. Effektiv rollfördelning och fullt engagemang från var deltagare leder till framgång. Lagen måste applicera lateralt tänkande för att slutföra utmaningarna. Individuella styrkor blir uppenbara och laget kommer samman. I slutet lär sig lagen att samarbeta. De måste dela med sig av sina ledtrådar och applicera sina olika färdigheter för att lösa det ultimata mysteriet.


Related Testimonial

Vi fokuserar på kreativitet och nytänkande i vårt team och ville göra något som tog med oss bort från digitalt till en gammal skolinlärningsmiljö. Sands of Time var jättekul och betonade vikten av att tänka utanför boxen.

ICBC

Request a Quote