Swipe Face

Svep undan "Zoom trötthet"

15 - 30 minuter
Inomhus
Konkurrenskraftig
4 - Obegränsade

Om

Snabbt, roligt och genialt enkelt; Swipe Face är det perfekta sättet att koppla av och engagera avlägsna målgrupper. Guidad av vår vänliga ledare, utmanas spelare att göra successiva selfie poser, som "Tiger Roar" och "Balloon Face". Med bara 30 sekunder för att skapa varje foto, är takten rask, och i slutet av varje runda betygsätter alla varandra med hjälp av en "Tinder Swiping" teknik. Slutligen avslöjas den bästa posen, och deltagarna åker hem med ett "skurkgalleri" av delade minnen. Flexibla nummer och anpassat innehåll som finns tillgängligt på begäran

Inlärningsresultat

Att upprätthålla en inkluderande atmosfär är avgörande för produktiviteten under online-möten. "Virtual energizers' like Swipe Face hjälper till att skapa en stödjande kultur där alla deltagare känner sig bekväma med att uttrycka idéer och åsikter. Swipe Face "bryter isen" och övervinner den obekväma tystnad som ofta finns i början av fjärrmöten? Eftersom traditionella arbetsmönster oundvikligen förändras hjälper möjligheter som gör det möjligt för medarbetare att fira stunder av delad humor att skapa relationer för då vi återkommer till vårt vanliga kontorsliv.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us