Guide innan aktiviteten

Go Remote - Pre-event Guide

Go Remote

Ett helt anpassningsbart program speciellt utformat för att utveckla viktiga färdigheter för effektiva distansteam.

Läs mer

QUICKFIRE ONLINE PREEVENT GUIDE

Quickfire Online

Gör dig redo att njuta av Quickfire Online en rolig teamaktivitet av mentala, kreativa och fysiska utmaningar i olika svårighetsgrader och en mängd olika former - foto, video, enda svar, flerval, logiska pussel och mer!

Läs mer

Break Out Bingo

Break Out Bingo Guide före aktiviteten

Utforska gemensamma värden och förbättra dina kommunikationsfärdigheter när du ansluter i denna energiska, inkluderande "speed dating" -aktivitet. Gör dig redo med dessa enkla steg.

Läs mer

countdown to christmas advent

Countdown to Christmas Guide-innan aktiviten

Ha kul med ditt team som lär sig hur andra kulturer firar slutet av året i denna adventskalenderliknande aktivitet. Följ dessa enkla steg för att göra dig redo.

Läs mer

CSI la hacienda

CSI La Hacienda Guide-innan aktiviten

Vässa ditt deduktiva resonemang och samarbetsförmåga i denna uppslukande 3D-whodunnit! Gör dig redo för din aktivitet med dessa enkla steg.

Läs mer

CSI Space Odyssey

CSI Space Odyssey Guide innan aktiviteten

Ta raketen ut i kosmos. Ditt team kommer att få i uppdrag att lösa ett förvirrande brott i yttre rymden. Följ dessa steg för att göra dig redo för en intergalaktisk undersökning.

Läs mer

Escape the mob online

Escape the Mob Online guide innan aktiviteten

Du och ditt team har blivit komprometterad i den perfekta kuppen. Maffian är efter dig och det finns ingen tid att förlora. Lös mysteriet och rentvå ditt namn innan det är för sent!

Läs mer

Global Festival Game

Global Festival Game guide innan aktivitet

Sommarmusikfestival underhållning! Lös gåtor, skapa foton och videor med "festivalögonblick och forskningsfakta på festivalens webbplats.

Läs mer

Go Team wellbeing

Go Team Wellbeing guide innan aktiviteten

Förbättra din förmåga att anpassa dig till frekvent förändring med ett öppet, avslappnat tankesätt. Ta reda på hur du gör dig redo för denna roliga hälso- och välbefinnandefokuserade aktivitet.

Läs mer

Haunted House

Haunted House guide innan aktiviten

Hitta modet och gör dig redo att samarbeta med ditt team för att fly från detta hus fullt av hemska uppdrag, mysterier, spöken och illvilliga andar.

Läs mer

impact

Impact Online guide innan aktiviteten

Gör dig redo att spela Impact Online, en fjärrstyrd teambuilding-aktivitet med fokus på de 17 målen för hållbar utveckling och vidta åtgärder för en hållbar framtid!

Läs mer

Island Survivor

Island Survivor Guide-innan aktiviten

Ditt team kommer att behöva en flexibel strategi, aktiv kommunikation och konsensusbeslut för att fly från ön. Gör dig redo för din aktivitet med dessa enkla steg.

Läs mer

Summit Challenge

Summit Challenge guide innan aktiviteten

Gör dig redo att ge dig ut på ett virtuellt bergsklättringsäventyr. Du och ditt team kommer att nå nya höjder när ni arbetar tillsammans för att slutföra en rad utmaningar i foto-, video- och frågesportsstil.

Läs mer

Race Around the World

Race Around the World guide innan aktivitet

Ge dig ut på ett virtuellt race runt om i världen med ditt team som upptäcker nya platser när du hittar roliga och intressanta fakta på din resa runt om i världen.

Läs mer

race around the world festive

Race Around the World Festive Guide-innan aktiviten

Ge dig ut på en virtuell festlig tävling runt om i världen med ditt team, och tillsammans upptäcker ni nya platser när ni hittar roliga och intressanta fakta på er resa runt om i världen.

Läs mer

race around the world

Race Around the World - PowerPoint Spel

Vid behov ger din handledare dig ett lösenord för att komma åt den här sidan.

Läs mer