CSR Program

CSR innefattar en organisations initiativ för att bedöma och ta ansvar för sina sociala, ekonomiska och miljömässiga inflytande.

Företagens sociala ansvar, CSR, innefattar en organisations initiativ för att bedöma och ta ansvar för sina sociala, ekonomiska och miljömässiga inflytande, samt ta hänsyn till mänskliga rättigheter.

Hos Catalyst Teambuilding erbjuder vi verkligen positiva sociala effekter genom teambygge. Många av Catalyst teambyggande program är också utformade för team att ge tillbaka till samhället, lokala välgörenhetsorganisationer och miljöprojekt. På Catalyst tar vi vår CSR påverkan allvarligt och sträcker oss längre än förväntat. Catalyst Global livslånga partnerskap med Global Giving Initiative, Buy1GIVE1 (eller B1G1) ger oss möjligheten att göra en verklig skillnad för människor vi kanske aldrig kommer få träffa. B1G1 är ett socialt företag och icke-vinstdrivande organisation med uppdraget att skapa en värld som är full av givande. Varje gång någon deltar i ett Catalyst teambyggande program, världen runt, med en av våra nätverkspartners skänker Catalyst Global till ett av B1G1 speciellt utvalda influerande projekt. Men det räcker inte, Catalyst teambuilding nätverkspartner som är medlemmar i B1G1 skänker också varje gång de kör ett program, vilket förstärker givandet ytterligare!

Vi rekommenderar verkligen att du kollar in B1G1. Till skillnad från konventionella välgörenhetsmodeler hjälper B1G1 mindre och medelstora företag att uppnå en större social effekt genom att inkludera välgörenhetsaktiviteter i verksamhetens dagliga drift, för att skapa unika välgörenhetsberättelser (Giving Stories). Varje affärstransaktion (och som ett resultat, den dagliga aktiviteten) kan påverka liv från så lite som bara en krona. För oss på Catalyst, förverkligar det en stor välgörenhets cirkel':bra spel design, positiv inverkan på alla deltagare och deras företag, att göra viktiga saker; tillsammans med dig.

De flesta av Catalysts teambyggande program kan utformas för att vara kompatibla med din favorit välgörenhet, goda gärningar, miljöprojekt och/eller NGO, som gör det möjligt för dig att aktivt delta i åtgärder som erbjuder fortsatt stöd i att utveckla social välgörenhet, och övriga åtgärder som uppmuntrar en positiv inverkan på miljön. Här är några som är designade specifikt för denna uppgift. Behöver du hjälp att välja? Letar du efter något annat? Hör av dig.

Här är ett urval av Catalysts populäraste företagsspel och teambyggande aktiviteter som fokuserar på detta resultat.
Behöver du hjälp att välja? Letar du efter något annat?

Hör av dig.

Related Articles