Teknisk baserade aktiviteter

Användning av teknik uppnår fullt engagemang, motivation, delaktighet och inlärning.

Tekniken möjliggör mer engagerande, intensiva teambuilding aktiviteter. Tech-baserads teambuilding-aktiviteter uppmuntrar samma resultat som ett traditionellt teambuilding-program så som samarbete, effektiv kommunikation, kreativt tänkande och problemlösning, men med bekvämligheten av teknik. Användning GPS istället för kartor för skattjakter, surfplattor istället för papper i frågesporter och det bästa med detta är att de möjliggör realtidspoäng (ingen väntan). De har möjliggjort coola nya funktioner som interaktiv kartläggning, bildigenkänning teknik, foto- och videoöverföringar, Lagchatt och massor av andra coola funktioner.

På Catalyst har vi flera prisbelönta teknikbaserade teambuilding-lösningar. Go Team är en plattform för ett urval av inomhus och utomhus upplevelsegruppaktiviteter som kan anpassas för att reflektera dina resultat och krav. Det finns något för varje situation, inklusive unikt designade skattjakter, skattjakter, escape spel, ansvarsprogram sociala lärande och applikationsutveckling och mer. Quickfire är teknikplattformen för en mängd olika risk vs. kontra belöning teambuilding-aktiviteter. Med olika teman, olika svårighetsgrader och ett brett spektrum av skräddarsydda-kompetenta mentala, fysiska och kreativa utmaningar finns det något för varje situation. Vår konferens frågesports-app, Push It! är smidig, elegant och roligt. Dubbla lagets surfplattor, fysiska utmaningar på den stora scenen och realtids scoring med Push It! valet för konferens- och mötesplanerare världen över.

Letar du efter något kreativt? Varför inte låta dig Team Bli filmregissörer för dagen? Prova Travel Show, Blockbusters, 15 Famous Minutes, Pop Promo eller Commercial Break. Eller släpp loss synapserna med Catalysts teknikbaserade företags, teambuilding musikevenemang så som Shake It! eller Boom Time Live! som verkligen sätter sprätt i rummet med interaktivitet och realtidspoäng.

Här är ett urval av Catalysts populäraste företagsspel och teambyggande aktiviteter som fokuserar på detta resultat.
Behöver du hjälp att välja? Letar du efter något annat?

Hör av dig.

Related Articles