Escape Spel

Escape-spel handlar om att lösa ledtrådar och dechiffrera koder för att tilsammans lyckas rymma från ett tema scenario.

Escape-spel kombinerar element av äventyr, teater, lagarbete och specialeffekter. Även om rum-temat kan variera, presenterar de alla utmaningar då ni tillsammans försöker rymma genom att; tyda koder, dechiffrera ledtrådar och använda er av era olika kompetenser, under extrem tidspress. Escape-spels popularitet växer snabbt över hela världen. Det första Escape spelet öppnades i Kyoto i juli 2007, nu finns det knappt en stad i världen som inte erbjuder minst ett Escape rum. Escape rum är det ultimata exemplet på upplevelseekonomin, en ny generation av konsumenter stiger fram och söker meningsfulla erfarenheter, de vill hellre skapa bestående minnen än att vara passiva konsumenter.

Catalyst har ett urval av spel i samma stil som Escape, teambyggningsaktiviteter som erbjuder upplevelser i samma element av mystik, äventyr och problemlösning. Dessa har visat sig förbättra teambygge genom att erbjuda gemensamma upplevelser och samtidigt utmana kreativt tänkande och problemlösningstänket på ett informellt sätt. Lagmedlemmarna måste också lära sig att samarbeta genom att kombinera kompetens för att nå framgång i vissa av övningarna. De är upplevelsebaserade, utbildningsverktyg med mål att bryta ner silomentaliteten och utforska gruppdynamiken. Escape erbjuder alla lika chans att utforska gruppdynamiken på lika villkor. Kommunikation, starkt ledarskap och en förståelse av din kollegas individuella styrkor är alla nyckelkomponenter för ett framgångsrikt företag (och att kunna rymma från ett låst rum!)

Här är ett urval av Catalysts teambyggande Escape-spel. Behöver du hjälp att välja? Letar du efter något annat? Hör av dig.

Här är ett urval av Catalysts populäraste företagsspel och teambyggande aktiviteter som fokuserar på detta resultat.
Behöver du hjälp att välja? Letar du efter något annat?

Hör av dig.

Related Articles