tina katrina kaber

Tiina-Katrina Kaber

Chef Catalyst Estonia, EnterTrainer and development

LinkedIN

Chef för Catalyst Estland där hon stödjer lokala och internationella företag i deras strävan för välfungerande, glada och ambitiösa team.

Som lite av en utvecklings-missbrukare är Tiina-Katrina fascinerad av allt som är utbildnings och tillväxt-relaterat. Med erfarenhet av formell och icke-formell utbildning, CSR och event management, har hon hittat ett unikt sätt att skapa värde för företagen. Genom att kombinera de mycket engagerande och enastående skräddarsydda Catalyst produkterna med begreppen av förändringsarbete och neurovetenskap i utbildningen kan Tiina-Katrina leverera utbildningar och evenemang som verkligen tar lagen till en mer produktiv fas i samarbete.

Hon ställer de rätta frågorna och sätter tydliga mål som erbjuder ett starkt samarbete med kunder vilket ofta leder till fler samarbeten än leverans av tjänster.

Tiina-Katrinas är alltid nyfiken och detta lyser igenom i hennes undervisning där de verkliga stjärnorna är deltagarna, som medtar egna, unika uppsättningar av erfarenhet, kunskap, idéer och frågor till bordet. Eller snarare golvet, eftersom de flesta utbildningar i Catalyst Estland inte sker runtom bord, men i full-on action läge i kombination med precis rätt mängd information, analys och feedback. Några av hennes kunder är Swedbank, Coca-Cola, Ericsson, BDO, Deloitte, Paulig, Ipsen Pharma med flera.