High energy, fun with Team Torque - Microsoft

Microsoft fokuserar på teamdynamiken

Published on 26 feb. 2015

Det multinationella företaget Microsoft ägnar sig åt kreativt nöje och fokuserar på gruppdynamik med Catalysts Team Building- aktiviteten Team Torque.

Vad hände under dagen?

Evenemanget inleddes med att lag från Microsoft deltog i en serie utmaningar för att vinna delar till sitt lags modellbil och på så sätt testa lagens gruppdynamik. Genom att använda projektplaneringsfärdigheter byggde de bilen i sann laganda, genom att plocka fram gemensamma konstnärliga färdigheter designade och dekorerade de banderoller och tillverkade PR- material och heja på sitt lag.

Lagen radade upp sig vid starten och när startflaggorna föll pumpade de utvalda mekanikerna luft i raketerna för att tvinga bilen framåt, över startlinjen och ut på banan. Microsofts deltagare hejade på sina lag med hejaklacksledare, de viftade med banderoller och flaggor. Ett Fotoavslut!!! Men det fanns slutligen bara en vinnare och bilen som kom längs och körde rakast utsågs till vinnare.

Resultatet

Microsoftlagets moral var extremt hög. De njöt av varje aspekt av händelsen. De flesta deltagarna har talat om hur roligt det var att använda händerna till något taktilt och kreativt. Och självklart uppskattade alla tävlingsandan vid biltävlingen.

Alla Klientberättelser