Kingfisher Sourcing bege er ut och var aktiva

Publicerad den {datum}

Internationella detaljhandeln, Kingfisher Sourcing Organisation (KSO) deltog i Breakthrough, en serie korta, konkurrenskraftigt i mindre lagutmaningar. Hålls utomhus (eller inomhus om det passar bättre) Breakthrough är en snabbtempo rad av strategiska och konkurrenskraftiga, interaktiva övningar där lagen måste få så många poäng som möjligt på den tilldelade tiden, för att vinna poäng på leaderboarden. Hela organisationen delas upp i grupper på 8-10 personer och deltar i aktiviteter såsom:


Kingfisher Breakthrough challenge

Full Tilt

En strategisk utmaning där lagen utnyttjar ett område med särskild utrustning och en begränsad vattenkälla för att flyta ett objekt som finns i en stor anordning, och allt detta på den bästa tiden. Innovativa tänkesätt och tänka utanför gränserna krävs för att kunna vinna.

Nästa steg

En innovativ uppgift där lagen stå på en förtryckt matta med en matris av numrerade cirklar. Utmaning baseras på att flytta en i taget, längs anslutningsnoderna från deras nummer till dess färg. Fokus på planering och problemlösning krävs för att lösa detta problemet i naturlig storlek.

Team Caterpillar

Över särskilt markerade spår fästs gruppmedlemmarnas fötter in i stora skidor och måste samarbeta för att ta del i en rad av tävlingar. I mitten måste ett hinder passeras och ni kan vinna eller förlora tid när gruppmedlemmarna måste byta skidorna på utsedda depåstopp.

Ballista

En kreativ konstruktionsutmaning där lagen bygger en medeltida katapult utav bambu, cykeldäck, innerslangar och snöre. De måste kunna avfyra en speciell boll som sedan fångas av olika deltagare. Varje framgångsrik fångst vinner poäng på ledartavlan.

Slutligen räknas alla poäng samman och priser delas ut för första, andra och tredje plats.

“Breakthrough is an excellent complement to any team conference as it gives delegates the chance to get outside and compete against each other and have lots of fun”

Mr Valery Cussenot, General Manager, KSO Hong Kong

Alla Klientberättelser