Middag den perfekta tiden för Team Building

Publicerad den 28 okt. 2023 av Johnny Machiels

Vilken är den lämpligaste teambuilding-aktiviteten? En GPS-orienteringsmatch genom staden? Ett idrottsläger med flera lag? Eller bara lek på stranden? Det är dags för den årliga teambuilding-dagen. Och du kan välja en aktivitet från ett enormt utbud av möjligheter. Vad passar bäst för dina anställda? Vad kommer alla att tycka om? Prova på en middag! När allt kommer samman är middagsevenemang alltid populära. Du har allt och alla under ett och samma tak, alla har tid att prata och anknyta till varandra. Och ärligt talat, alla behöver faktiskt äta. Men en middagsbjudning erbjuder mycket mer än en mätt mage.

Det perfekta avslutet

Efter en hektisk dag full av möten och projekt finns det inget bättre än att koppla av och låta tankarna på jobbet försvinna. Genom att göra detta blir du fulladdad och redo att dyka in i en ny arbetsdag på morgonen. En middag är perfekt för att hjälpa dig att slappna av och ladda batterierna. Alla njuter inte bara av en god måltid, utan du introducerar också ett roligt element i aktiviteten. Vårt mordmysteriespel – som liknar det världsberömda spelet Cluedo – gör ditt middagsevenemang till den perfekta teambuilding-aktiviteten.

En fantastisk kväll för alla

Vissa människor tycker et är kul att lösa matematiska ekvationer, andra älskar att sätta sina organisatoriska färdigheter på prov och andra är bra på att lösa kryptiska pussel... Alla dessa egenskaper behövs under det utmanande middagsevenemanget vi ordnar för dig. Du kommer också att notera att det inte finns några fysiska utmaningar vilket innebär att det passar alla som är mindre än entusiastisk över sport och de kan också uppskatta hela kvällen. Med ett stort utbud av olika typer av spel finns det alltid en som sömlöst passar ditt företags intressen och dina anställda. Den enda svårigheten du kommer att ställas inför är att hitta en anställd som inte har kul under detta evenemanget!

En underbar kväll för alla

Vissa människor tycker om att lösa matematiska ekvationer, vissa älskar att förbättra sina organisatoriska färdigheter och andra är bra på att lösa kryptiska pussel. Alla dessa färdigheter behövs under de utmanande middagsevenemang vi arrangerar för dig. Du kommer också att märka att det inte finns några fysiska utmaningar: alla som inte är entusiastiska över sport och action kan fortfarande roa sig hela kvällen. Med ett brett utbud av aktiviteter finns det alltid en som sömlöst möäter ditt företags och dina anställdas intressen. Den enda svårigheten du kommer att ha är att hitta en anställd som inte tycker om aktiviteten!Anpassad efter dina behov och önskemål

Flera av våra aktiviteter kan anpassas helt och hållet. Ta en titt på Quickfire. Detta är ett spel där deltagarna använder iPads för att svara på frågor och utföra olika uppgifter. Vi skräddarsyr det efter ditt företag och dina anställda för att skapa en kväll med skoj och skratt. En annan bra aktivitet för kvälls- och middagsevenemang är Curio Show, där lagen spelar ett spel med gissningar, bluffar och resonemang och bedömer åldern och värdet på samlarobjekt. Curio Shows kreativa ordlekar och intelligenta undersökning drar tyst in alla, vilket resulterar i en avslappnad kväll med underhållning

Tid behövs inte

Ingenting är så oförutsägbart som en dag på jobbet. Möten som går över tiden. Och hur ofta upptäcker du att dina projekt kommer att behöva mer tid än ursprungligen planerat? Det är möjligt att under dagen för ditt middagsevenemang att ett möte tar längre än beräknat. Som tur är behöver du inte oroa dig för detta- om du anländer en timma sent sparkar vi bara igång evenemanget när du anländer och den förlorade tiden kan lätt ersättas med den tid vi schemalagt mellan aktiviteterna.


Alla ser en annan sida av de människor som de arbetar med

Så här är det ofta när du verkligen lära känna dina kollegor utanför arbetsplatsen. Den personalansvarige blir helt plötsligt en fantastisk person borta från skrivbordet och Jan från finans kanske visar sig vara en hejare på att svara på showbiz frågor. Ett middagsevenemang är perfekt för att lära känna dina kollegor på ett nytt sätt. Detta är inte bara bra för atmosfären på jobbet: du får också respekt för varandra. Och vem vet? En sann vänskap kan också växa mellan kollegor som tidigare inte visste någonting om varandra.

Johnny Machiels

Verställande Partner på Event Masters

Verkställande partner på Event Masters med 23 års erfarenhet av teambuilding, utbildning, evenemang och teamhantering.

Alla artiklar

Rekomenderad Läsning