Turners accelererar på Villa Maria Estate

Publicerad den {datum}

Turner, Nya Zeelands största försäljare av begagnade bilar, lastbilar och maskiner samlades vid den vackra sjön Villa Maria Estate Winery. Lagen utmanades att bygga en Formel 1 bil i naturlig storlek från en ”flatt pack”- byggsats, de hade mindre en tre timmar på sig. Genom att använda en specialdesignad kartongbyggsats, instruktioner, verktyg och hjulaxlar samarbetade varje lag för att utarbeta en strategi som skulle underlätta i arbetet och involvera alla lagets medlemmar så att de fort, effektivt och korrekt kunde bygga bilen inom den tilldelade tiden.

När varje lag lyckats bygga bilen började de dekorera sina fordon med märken. Sedan tilldelades de olika ansvar och olika roller- förare, puttare och liknande. Bilarna stod på startlinjen, deltagarna var klädda i racingdräkt, de rutiga flaggorna gjorde startrörelsen och lagen rusade med sina bilar på den 120 meter långa banan mot målet under jubel och skrik av glädje.

Lagen samlades under målvalvet och reflekterade över att det varit en fantastisk laginsats att kunna förvandla en hög kartongskivor till en kopia av en Formel 1- bil.

Alla Klientberättelser