Fortnite ett populärt tema somGo Team aktivitet

Publicerad den {datum}

Mål

British American Tobacco som har varit kunder hos Catalyst Mexiko under en längre tid ser år efter år fördelarna med deras lösningsbaserade teambildningsaktiviteter.

Varje år letar British American Tobacco efter evenemang som är ännu mer imponerande och resultatorienterade än föregående års arrangemang. De föredrar aktiviteter som använder ny teknologi.

Vid det här tillfället var BAT intresserade av en teambildningsaktivitet som skulle vara rolig och engagerande, fokusera på samarbete, kreativt tänkande och problemlösning.

.

British American Tobacco Fortnite Go Team

Målen i korthet

  • Samarbete som en komplett affärsenhet
  • Tävlingsinriktade övningar för att utveckla problemlösningsstrategier
  • Uppmuntra kreativitet och att tänka utanför boxen.

British American Tobacco Fortnite Go Team

Lösning

Catalysts Go Team app låg till grund för en skräddarsydd, teknologibaserad teambildningsaktivitet. Under dagen fick lagen navigera genom ett antal olika aktiviteter med ökande svårighetsgrad. Appen ”Fortnite” var designad för att likna det populära Epic Games 2017 till både utseende och känsla, alla fängslades genast av spelet och förblev engagerade genom hela eventet.

Utmaningarna speglade temana och avatarerna i Fortnite och bestod av:

  • Segerdans i Fortnite- stil
  • Bombkastning- som simulerades av alla lagdeltagare, kasta ”bang snap”- fyrverkerier in i en liten behållare i hög hastighet.
  • Spela in laget under ett DJ Marshmallow- konsertparty fullproppat med masker och rekvisita
  • Dansa Macarena och ropa ut företagsvärderingarna under tiden!
  • Besvara frågor antingen företagsrelaterade eller slumpmässiga.

Finalen, i Battle Royale stil samlades alla lagen för att genom samarbete låsa upp de sista delarna av spelet.

British American Tobacco Fortnite Go Team

Resultat

Överlag var aktiviteten en stor framgång. Deltagarna skrattade mycket och hade fantastiskt roligt. Fortnite- temat var en stor hit för alla! De olika aktiviteterna och gåtorna gick att lösa genom lagsamarbete trots att de var utmanande, de utvecklade kreativt tänkande, en positiv attityd till problemlösning och större förståelse för lagdeltagarnas olika styrkor.

Alla Klientberättelser