Go Team Study Mission - Dubai Tourism

Dubai Tourism utforskar Dubai med Go Team

Publicerad den {datum}

. Dubai Turism hade en gruppstudieresa för sina leverantörer på den asiatiska marknaden- Kina, Sydasien och Indien. De bjöd in köpare från MICE och kooperativa företag på en förtrolighetsresa i Dubai.

The Dubai Tourism Go Team Study Mission var en pedagogisk uppslutning där lagen fick lära sig om Dubais historia. Deltagarna gjorde en resa genom de historiska delarna av Dubai med dess vattendrag medan de redde ut, genom en rad uppgifter hur Dubai upptäcktes. De lärde sig om traditionella arabiska seder och om hur de emiratiska folken levde under deccenier innan de hitta olja.

Utforska gamla och nya Dubai

Varje lag försågs med en Samsung Galaxy- surfplatta där Go Team- appen fanns installerad. Genom att använda ”Go Team”- appens GPS- navigation tillsammans med en rad ledtrådar och navigationsanteckningar guidades deltagarna runt bland 14 kontrollpunkter som inleddes på the Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding där de fick en genomgång.

Roliga uppgifter och utmaningar

Den första uppgiften var att utforska det äldsta området i Dubai, det ikoniska Bastakiya- området som byggdes på 1890- talet. Alla lag var tvungna att vara med på en lektion om hur man tillverkar en traditionell arabisk matta av skrot innan de gav sig av till Dubai muséet- Al Fahidi- fortet, den äldsta befintliga byggnaden i Dubai, byggd 1787.

Efter historielektionen gav de sig iväg till Bur Dubais handelskvarter för en lokal utklädnadstävling tävling och en fotoutmaning av närliggande, lokal moskéer. Sedan korsade de floden för att komma till andra sidan stan på en traditionell marknad; på den här sidan floden är det pengar som bestämmer så de var tvungna att pruta sig till de bästa priserna i Dubais guld- och kryddkvarter vilket gav dem gåvor och souvenirer som varar en livstid.

Lagen deltog i speciella utmaningar såsom fotoutmaningar, shoppinguppgifter och kuriosakunskap.

Resultat

Go Team- aktiviteten var en makalös succé. Deltagarna reflekterade och utmanade varandra över sina nyfunna kunskaper vid middagen på kvällen.

Alla Klientberättelser