Metso lär känna varandra – genom att vara aktiva!

Publicerad den {datum}

Metso letade efter ett teamaktivitet där deltagarna skulle få chansen att lära känna varandra, agera tillsammans och avsluta aktiviteten med ett stort leende på läpparna. De ville också att aktiviteten skulle vara aktiv och verkligen fängslande utan att de behövde svettas.

Corporate Bodybuilding var det perfekta valet. Deltagarna klädde sig i företagets färger och ställde sig i position. Slutresultatet var helt fantastiskt!

"Under dagen, på grund av oförutsedda förutsättningar sjönk våra nummer dramatiskt. Jag blev förvånad över hur Metso logotypen fortfarande blev så perfekt även med så låga siffror. Catalyst Finland arbetat med expertis för att hitta rätt plats att filma på, rätt logotyp färger, hitta t-shirts åt oss som matchar våra färger, med solljuset och skuggor i baktanke. Hur de genomförde aktiviteten kom som en överraskning även för mig från en organisatörs synvinkel. Och vi hade alla jätteroligt! Musik, dans och små roliga åtgärder introduserades för att öka humöret för oss alla. Detta syns inte i videon men spelade en stor roll i hur framgångsrik aktiviteten blev. Vi har alla fortfarande Metso-leende på läpparna. Ett extra plus är att vi nu har en fantastisk video att använda internt. Stort tack för gott samarbete! Jag kommer absolut att rekommendera dig till alla.""

Alla Klientberättelser