flat out afloat

Shangri-La Hotellmedlemmar fokuserar på lagarbete

Publicerad den {datum}

Som en del av ett två-dagars program deltog Shangri-La Hotel Singapore bolagslednings medlemmar i Flat Out Afloat presenterat av Team Building Asien. Genomgången lät galen - med hjälp av de planer som lagen fick skulle de markera, sätta etikett och skära ut en serie kartongdelar, som sedan sattes samman för att göra en två-personsbåt - som flyter och håller under ett race!

Ultimat lagarbete var nödvändigt för att dela upp rollerna och delegera ansvaret. Konstruktionen av båten inblandade att skapa fören, skrovet och aktern. Dessa sammansattes med olika kartonginsatser och två triangulära stringers skapades för att erbjuda styrka och stöd.

När båten hade byggts behövde hela teamet täcka den i plastpresenning för att göra den vattentät. Särskild uppmärksamhet måste ges vid skrovet för att stag och akter plasten var tillräckligt tight för att undvika drag i vattnet.

Båten var utsmyckades sedan med Shangri-La logotyper, slogans och annat som laget ville uttrycka genom inspiration och kreativitet. Efter en teamgenomgång med fokus på kommunikation, motivation och innovation bar det av till stranden för tävlingarna! Lagarbete, kommunikation, motivation, kreativitet och innovation.

En serie av tävlingar arrangerades för att säkerställa att alla lag fick chansen att tävla minst två gånger. En fantastisk känsla av laganda och kamratskap kändes av alla och erbjöd en verkligt givande upplevelse. Priser delades ut till de ”Vinnande laget”.

“What an amazing event and our team worked excellently together in Flat Out Afloat to achieve some unbelievable teamwork!”

Michael Cottan, Vice President, Shangri-La Hotel, Singapore

Alla Klientberättelser