Samsung utforskar lagdynamik med Red Alert (7.4)

Publicerad den {datum}

I samtal med: Ciler Ay, personalchef, Samsung, Turkiet

Vilka medverkade i Red Alert- teambildningsaktiviteten idag?

Nyutexaminerade, seniorstudenter och personer som för närvarande genomför sin PHD.

Varför valde du Red Alert?

Samsung finns inom teknologisektorn. Red Alert är ett teknologibaserat teambuildingsspel med ett skräddarsytt koncept som våra deltagare aldrig upplevt tidigare. .

Har du något favoritinslag i spelet eller ett visst spel inom spelet?

Upptäcka, utforska och rent generellt all spänning med spelet är vad jag gillar. Det driver dig att tänka och utvidgar din problemlösningsförmåga. Det hjälpte till att utforska lagdynamik medan vi gick igenom aktiviteterna. Jag tycker om den delen där du hittar länder.


Deltagare 2

Vanligtvis fokuserar vi på det vinnande laget men i det här spelet vet ingen vem vinnaren är. Vi hade olika arrangemang av gåtor i lådorna. I vår låda fanns inte samma spel som i de andra lagens lådor. Det betyder att du inte kan jämföra det du gör med de andra lagen och därför finns ingen konkurrens mellan lagen, allt leder till framgång för hela gruppen. Så spelet lär ut samarbete och integration väldig bra. Jag tycker så mycket om det!

Deltagare 3

Jag tyckte om det eftersom det innehåller olika aktiviteter. Till skillnad från spellogik i "escape room" spel, finns allt i en låda och konsekvenserna av ditt handlande tar dig till olika punkter i spelet.

Deltagare 4

Alla aktiviteter var bra även för mig. Jag insåg att jag var spänd på nästa gåta samtidigt som jag försökte lösa den jag höll på med! Och tänkte…Vad kommer härnäst? Det fanns olika aktiviteter som riktade sig till olika människors färdigheter inom laget.

Vilket budskap tar du med dig från Red Alert?

Det är ett fantastiskt spel som förmedlar budskapet att, “vi alltid behöver vara medvetna om vad som pågår utanför våra egna mikrouppgifter och vårt lag, vi bör kommunicera med våra konkurrenter och faktiskt se helheten”.

Vad anser du vara det viktigaste du lärt dig av Red Alert?

Deltagare 3

Det viktigaste jag lärde mig av det här spelet är lagdynamik och individuella styrkor hos andra. Jag insåg att varje individ har olika kompetens..I vart och ett av de olika spelen var det olika människor som hade förmågan att se lösningen. För mig var det den bästa delen med spelet, “lagarbete”.

Deltagare 2

Jag vill tacka utvecklingsteamet – jag hade så fantastiskt roligt!

Alla Klientberättelser