Royal Bank of Scotland tar sig tid för mindfulness

Publicerad den {datum}

Royal Bank of Scotland letade efter ett program för deras konferens som behövde fokusera på att minska stress och stresshantering. En teambuilding aktivitet som skulle skapa en positiv attityd, fokusera sinnet och ge inspiration. De var också angelägna om att teambuilding-programmet skulle erbjuda en gemensam upplevelse som enade gruppen. Meditainment var det perfekta valet.

Meditainment är ett 30 minuters meditationprogram som har, efter forskning, utformats av Catalyst Global i samarbete med branschledaren Wellmind Media.

Vad hände under dagen?

Under den internationella konferenscentret i Birmingham gick affärsbanks direktörer från Royal Bank of Scotland in i ett mörklagt konferensrum där de smakprov av de olika meditativa resorna spelades upp på den stora skärmen. När alla satt sig och videon pausats, guidades gruppen genom en serie av mjuka, roliga stretchövningar.

Delegaterna ombads sedan att hålla upp sina glödande pinnar. All uppmärksamhet föll på skärmen som guidade gruppen genom 16 meditativa destinationer utav vilka de fick välja en. Deltagarna valde enhälligt Mountain Refuge program, som är utformat för självmotivation.

meditainment royal bank of scotland

Under meditationen ombads deltagarna att blunda, luta sig tillbaka och slappna av. Avkopplande, meditativa ljud fyllde rummet medan deltagarna slappnade av och njöt av upplevelsen. I stunder då ljudspåret tystnade var rummet helt stilla.

Vid slutet av Meditainment aktiviteten pratade deltagarna öppet med varandra och andra om denna delade erfarenheter i ett avslappnat och medvetet sinnestillstånd. Deltagarna kände sig uppfräschade och redo att delta helt och hållet i konferensagendan.

Alla Klientberättelser