Global Grooves

Fira världens rytmer, kläder och danser

2 - 3 timmar
Inomhus och utomhus
Samverkande
30 - Obegränsade

Om

I Global Grooves introduceras teamen till en mångkulturell cocktail av slaginstrument, kostymer och danser. Varje lag guidas genom en rad olika världs rytm- och dansstilar. De övar på att lära sig spela tillsammans. Sedan koreograferar de en föreställning och övar för att nå perfektion. Sen är det är dags för teamföreställningarna! Varje lag beger sig till scenen för att visa de andra lagen vad de lärt sig.


Inlärningsresultat

Global Grooves är en energisk, givande och enormt underhållande relationskapande erfarenhet som firar mångkulturalism och erbjuder ett kraftfullt sätt att demonstrera de fantastiska resultat som kan nås när lagen uppnår verklig synergi. Denna minnesvärda, gemensam erfarenheten, kräver samarbete från alla deltagare. Deltagarna uppmanas att lägga till sina egna personliga och kreativa uttryck till framträdandet vilket tillåter dem att känna sig lämnar dem att känna sig fulla av energi och stärkta i kropp, sinne och själ samtidigt som de känner sig enade som ett team.


Related Testimonial

Alla hade mycket roligt. Musiken och rytm transporterade alla ur sin komfortzon och stoppade hämningarna så att de kunde vara kreativa och uttrycksfulla i sin prestanda, i en avslappnad miljö där det fanns förtroende och enhetlig vision.

Estée Lauder

Request a Quote