Beat the Box

Trotsa dina gränser

1.5 - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
15 - Obegränsade

Om

Beat the Box börjar med ett mystisk videomeddelande där en konstig röst utmanar deltagarna till ett spel. Varje lag står inför en metallåda. inuti finns en serie av låsta väskor, var och en med en gåta att lösa. I rummet räknar klockan ner minuterna.

Teamen sätter igång med att lösa problemen, tyda kombinationerna och öppna upp mysterierna för att avancera från ett fall till nästa. I slutändan måste de dechiffrera en kod och ange den i det elektroniska kombinationslåset innan tiden tar slut. Kan ditt team Beat the Box?

Inlärningsresultat

För framgång i Beat the Box, är en lagarbetes- och samarbetsinställning absolut nödvändig. Deltagarna kombinerar sina olika färdigheter för problemlösning och utvecklar kreativa lösningar. Trycket är intensivt och ibland kan team tvivla på att de kan lyckas, men genom att hålla huvudet kallt, en logisk strategi och med självförtroende försäkras framgång.

Ett riktig teamarbetestest. Under loppet av aktiviteten lär sig teamen att arbeta effektivt inom begränsad tid. Beat the Box är verkligen en teamaktivitet där samverkan uppmuntras då de måste samarbeta och kombinera sina ledtrådar för att avslöja den rätta koden, i slutfasen av spelet.

Related Testimonial

Beat the Box satte igång kreativiteten, uppmuntrade samarbete och en hög grad av engagemang inom vårt team. Deltagarna fylldes med positive adrenalin. Det var perfekt underhållning, med verktyg som uppmuntrar inlärning. Rekommenderas verkligen

Eglė Rosenaitė
Wrigley Baltics

Team Assessment Tool Logo

Verktyg för teamutvärdering

Denna produkt är idealisk för en guidad debrief efter händelsen. För att förbättra inlärningen och göra denna aktivitet ännu mer meningsfull avsluta din upplevelse med vår unika specialbyggda app. En anpassad debrief med Verktyg för teamutvärdering kommer att ge varaktiga resultat och kvantifierbar avkastning, främja teamsammanhållning, individuell personlig tillväxt, kompetensutveckling och därigenom driva prestanda. Få mer informationContact Us