The infinite loop

Kliv in den nya teambuilding-världen med Virtual Reality

Publicerad den 14 apr. 2019 av Jonathan Hazley

Teambuilding har alltid varit en nödvändigt för att skapa en positiv arbetsmiljö. Från att uppmuntra personalen till att arbeta bra tillsammans till att lära och förstå varandras styrkor och svagheter i syfte att säkerställa att alla känner sig stöttade på arbetsplatsen- teambuilding har många fördelar- Teambuilding kan användas för att främja kommunikation, förbättra tidshantering och stärka banden mellan individer då de tävlar mot varandra eller samarbetar för att slå det motsatta laget.

networking team building

Varför teambuilding?

Teambuilding uppmuntrar deltagande mellan medarbetare och kan hjälpa nykomlingar att bryta ner barriärer, vilket erbjuder en mer avslappnad miljö för att umgås och skapa relationer i. Om du försöker uppmuntra en motvillig medlem i teamet att delta i en teambuilding- aktivitet märker du ofta att de fokuserar på de negativa aspekterna såsom att förlora tid under en hektisk dag eller oviljan att ta del i sociala aktiviteter.

Eftersom teambuilding erbjuder den perfekta metoden för att bygga bättre kommunikation inom ditt team, är det en bra idé att prata med din personal innan du arrangera ett teambuilding-evenemang. Fråga om de har ett datum eller en tid som passar bättre för dem och diskutera om det måste läggas till tid för att komma ikapp med arbete innan evenemanget.

Alternativt, om datum och klockslag inte är flexibla på grund av yttre påverkan, försök få ditt lag att delta på andra sätt. Till exempel kan du föreslå idéer eller evenemangsinspiration för teambuilding-möjligheter och få lagen att rösta på vad de helst skulle vilja delta i.

Positiv kommunikation börjar mellan ledning och personal. När kommunikation fastställts, kommer du att få mer stöd i att organisera ett teambuilding-evenemang med alla ombord.

Flat out F1

Gör teambuilding spännande

I stället för att falla tillbaka på traditionella teambuilding-aktiviteter bör ditt evenemang kännas spännande. Helst ska det vara något nytt eller annorlunda – samtidigt som det måste erbjuda viktig tävlingsanda!

Dagens teambuilding gör detta till verklighet. Med möjligheter att bygga och tävla fordon så som en F1 racingbil och en regatta båt, lära hela dit team att spela orkestermusik tillsammans eller kanske försöka slå timern och fly från en rad knepiga situationer, dagens teambuilding är obegränsad..

Teambuilding ska vara spännande! När du nämner teambuilding till din personal, ska det höras jubel och viskningar av intresse och förväntan. Om du bemöts av stönanden eller suckar är det dags att ändra din teambuilding-strategi och om möjligt, få involvera hela arbetsstyrkan. På så sätt känner alla att deras åsikt är viktig, även om det bara gäller att rösta på en aktivitet.

red alert

Teknologi i Teambuilding

Dagens teambuilding erbjuder möjligheter för tekniska teambuilding aktiviteter som innehåller spännande prylar och grejer, vilket sepererar teambuilding från rent fysiska eller mentala utmaningar för att införliva en helt digital strategi.

Vår teamaktivitet som fokuserar på samarbete, Red Alert, är ett utmärkt exempel på att spelifiera ditt teambuilding evenemang med teknik. Varje lag får en låda som innehåller sex utmanande, tekniska pussel som lagen måste lösa för att stoppa ett destruktivt virus från att rensa systemet. Då varje låda i rummet måste lösas för att slutföra uppgiften måste teamen sedan vända sig till varandra och samarbeta för att sätta viruset i karantän.

Spelet uppmuntrar kompetensutveckling och detta inkluderar strategiskt tänkande, tidshantering och innovation. Dock kommer personalen snabbt glömma att de är för att lära sig när de fördjupa sig i det roliga som kommer med dessa teknik pussel

The infinite loop

Det nästa steget i teambuilding

Vi bjuder in dig att prova framtidens teambuilding-VR.

Virtual reality i teambuilding erbjuder de anställda en möjlighet att kliva in i en ny värld, en digital värld, där reglerna i den verkliga världen inte längre gäller. Virtual Reality spel har utvecklats och gör så att du kan flyga, måla i 3D, stå på toppen av världen eller till och med transportera dig till framtiden - potentialen är verkligen obegränsad.

Virtual reality är nästa utvecklingssteg inom teambuilding och din personal kommer utan tvekan att vilja ge våra mer ovanliga teambuilding evenemang ett försök.

The infinite loop

The Infinite Loop – Virtual Reality Team Building

Infinite Loop är vår nya VR teambuilding-aktivitet och erbjuder ett fantastiskt sätt att uppmuntra både personlig- och gruppkompetens inom flera områden, bland annat nätverk, samarbete, konflikthantering, strategiskt tänkande, engagemang och tidshantering.

Personalen är uppdelade i grupper av hackare med vita hattar som har fått ett superhemligt uppdrag som innebär att de måste hoppa mellan den verkliga världen och den virtuella världen för att rädda en människa som har fångats i VR.

Lagen får ett VR headset som en teammedlem i taget kan använda för att 'besöka' den virtuella världen. Sen måste denna personen beskriva sin omgivning för andra gruppmedlemmar som gör sitt bästa för att lösa pussel, låsa upp en serie av dörrar och fria den instängda spelaren från sin virtuella fängelse.

Lagen tävlar mot varandra och kommer att kunna se varandras framsteg och jämföra på huvudskärmen..

The infinite loop

Boka ditt nästa teambuilding-evenemang

Om din personal aldrig upplevt VR innan eller om du vill skapa spänning och förväntan under en dag av teambuilding, är det detta evenemanget du behöver boka!

Fast VR sakta blir mer konsumentvänligt kan människor avskräckas av höga priser och behovet av många VR system för att ha en medföljande, professionell rigg. Vår VR teambuilding-aktivitet tillåter din personal att använda fantastiska tekniska verktyg samtidigt som du får värdefulla kunskaper och uppmuntrar viktig, personlig utveckling..

Om du är intresserad av att boka en VR teambuilding-dag eller vill veta mer om våra andra teknikorienterade teambuilding-evenemang, kontakta vårt säljteam sidan Kontakta oss.

Jonathan Hazley

Platschef på Team Challenge Company

Brinner för skapande, design och leverans av unika teambuilding program för att utveckla team inom företag över hela Storbritannien.

Alla artiklar

Rekomenderad Läsning