The Infinite Loop

Bege dig in i ett virtuell verklighetsspel; upplev verkliga känslor.

1.5 - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig
6 - Obegränsade

Om

Ett team av "white hackers" kallas till ett speciellt, hemligt uppdrag. Natten innan matchen transporterades en ung man, som köpte ett VR headset från ett misstänkt företag som heter ”The Odyssey”, plötsligt in i headsetet och absorberades fysiskt i den virtuella spelvärlden.

Lagets uppgift är att förflytta sig fram och tillbaka mellan den virtuella och verkliga världen för hitta ledtrådar som hjälper dem att rädda fången, och som sedan hjälper honom att återvända till den verkliga världen.

En åt gången tar teammedlemmarna på sig VR headsetet och beskriver den virtuella världen, samtidigt har lagkamraterna i den verkliga världen lösningarna bestående av en uppsättning av lås moduler, som öppnar dörrarna till olika rum med hjälp av boken; White Hats Guide Book.

Just när de tror att de är klara förflyttas de till nästa nivå och måste ta sig igenom samma rum igen, men denna gången med ett mer komplicerat låssystem.

Spelets mål är att skapa konkurrens mellan lagen då en huvudskärm visar utvecklingen för flera av lagen under spelsessionen.

Inlärningsresultat

Infinite Loop är ett starkt och smidigt management business spel baserat på samarbete och kommunikation i realtid. Ju mer exakt spelaren i den virtuella världen beskriver problemen, desto snabbare hittar resten av teamet lösningarna. Infinite Loop har en stark inlärningskurva. Iterativ inlärning, i kombination med kontinuerlig feedback, och förbättring, gör att lagen löser problem på ett effektivare sätt. Infinite Loop är ett mångsidigt och kraftfullt verktyg för debriefing gällande komplexa frågor som påverkar moderna företag som arbetar med fjärrlag och använder flexibla metoder.

Related Testimonial

Fantastiskt! Vi var schemalagda för att avsluta spelet, men lagen var så engagerade och delaktiga att de ville fortsätta spela.

Amdocs

Contact Us