Singapore 2010 youth olympic games

Youth Olympic Games avslutas med trummor

Publicerad den {datum}

Sommar Ungdoms-OS var den första upplagan av Ungdoms-OS (YOG), ett internationellt multi-sport och kulturellevenemang för ungdomar som bygger på traditionen av de olympiska spelen som hölls i Singapore. The Youth Games presenterade 3600 idrottare i åldrarna 14-18 från 204 nationer. De tävlade i 26 olika typer av sport i 201 evenemang på över 18 tävlingsarenorna. Mer än 300.000 åskådare såg idrottseventet. Och bortom sporten fanns ett stort antal kulturella utbildningar för Singaporebesökare att engagera sig i att göra detta till ett verkligt, mångkulturellt evenemang!

Vad hände?

I motsats till den brinnande tävlingsandan tog 2000 idrottare del i en serie av Catalyst teambuilding trumm-verkstaden BeatsWork i den olympiska byn. I en gest av enighet och gemensamt firande blev åskådarna också inbjudna att delta i trumm-verkstaden. Erfarenheterna betonade sammankomsten av en mångfald av kulturer som kom samman i den olympiska andan och idealet.

Jacques Rogge tittade till och med in på en av sessionerna och han spelade till och med ett av instrumenten en stund!

Resultat

I slutet av programmet hade över 2000 personer deltagit i BeatsWork sessioner. Deltagarna vittnade om den förenande andan trumma tillsammans genererade och överskred kulturer.

Alla Klientberättelser