BeatsWork

Förvandla ditt team till ett gigantiskt slaginstrumentsband med sambas smittsamma rytmer

1 - 2 timmar
Inomhus och utomhus
Samverkande
20 - Obegränsade

Om

Ni startar i små grupper med en professionell slaginstruments-spelare, ditt lag lär sig grunderna i samba beats och breaks. Genom att använda en mängd olika rytmbaserade uppvärmningsövningar är ni snabbt redo att flytta vidare till riktiga instrument. Varje grupp lär sig olika instrument och rytmer.

I Beatswork är alla inblandade. Även de mest reserverade deltagarna kommer att stampa ut rytmen i takt med sina kollegor. Då självförtroendet och förmågan växer, förs grupperna samman för att förbereda en fantastisk och pulserande final i episka proportioner. En spännande och optimistisk stämning hänger kvar långt efter aktivitetens slut.Inlärningsresultat

Beatswork ger deltagarna energi och stärker dem genom kraften av fri kollektiv rytm. Det visar vikten av tvärfunktionellt samarbete. När individer och team effektivt spelar sin roll och arbetar i tillsammans med hela gruppen leder det till succés. Detta belyser kraften av ett fokuserat, gemensamt syfte.

Företagets sociala ansvarstagande

Kunder som älskar Beatswork har använt det för att motivera sin personal och skänka glädje till andra genom att uppträda på en av deras lokala ålderdomshem och/eller på barnavdelningen på det lokala sjukhuset.

Related Testimonial

Du skulle ha sett deras uttryck! Jag har arbetat med nästan alla av dem på kontoret och blev verkligen förvånad över hur de släppte loss. Alla var engagerade - trummor, dans – de sjöng till och med! Jag tänkte Wow! Han kan verkligen dansa swing!

TomTom

Contact Us