Teams in South Africa smash the Beat the Box World Record - DStv Digital Media

DStv Digital Media krossar team building rekord

Publicerad den {datum}

I februari krossade ett lag från DStv Digital Media det nuvarande rekordet genom att slå över 600 lag över hela världen. Dream Team Catalyst körde 6 Beat The Box- sammankomster under den 15 och 16 februari. Under dag ett blev alla förvånade när lag två slog det nuvarande världsrekordet. De fick dock inte behålla äran länge. Mindre än 24 timmar senare, under dag två och sporrade av utmaningens iscensättning slog lag fem rekordet och blev de nya World Beat the Box- mästarna genom att få den snabbaste tiden sedan tävlingarnas början i januari 2016. Handledare från Dream Team Catalyst prisade deltagarna för deras förmåga att snabbt inse vikten av samarbete i detta konkurrenskraftiga spel som är det enda i sitt slag. Ännu viktigare var att de planerade och genomförde en plan att dela kunskap och utnyttja alla 22 gruppmedlemmarnas styrkor.

Beat the Box är ett nyskapande teambildningsspel i vilket lag kombinerar sina olika färdigheter för att utföra en rad utmaningar, pussel, gåtor, problem och aktiviteter, utveckla kreativa lösningar och knäcka koden. För att vinna måste de skriva in koden på en trådlös knappsats och låsa upp lådan innan tiden gått ut. Beat the Box kom ut på marknaden under 2016 och distribuerades genom Catalyst Global team building network. Populariteten sköt snabbt i höjden i alla de 52 representativa länder som tillhör Catalyst Globals nätverk.

Det har fångat fantasin hos organisationer över hela världen och konkurrensen är het. Strikta regler har antagits för att poänger tas och registreras korrekt. Det nya riktmärket som sattes av DStv Digital Media är nu fantastiska 55 minuter och 30 sekunder. Med hundratals team över sex kontinenter som deltar i detta populära Team Building. system, hur länge kommer rekordet att hålla? Kommer det någonsin att bli under 55 minuter?

Programmet med DStv Digital Media är ett pågående utbildnings- och teambildningsprogram som inleddes 2016. Programmet är unikt utformat av Dream Team Catalyst. Sydafrika i nära samråd med DStv Digital Media garanterar varaktiga, minnesvärda resultat långt efter att verksamheten avslutats. Programmet startade i september förra året med Orchestrate! ett annat mycket engagerande och givande teambildnings- program från Catalyst Globals serie produkter där individer träffas under mindre än två timmar och spelar som en orkester. Glädjen av samarbete i deltagarnas ansikten får dina ögon att tåras. Under nästa steg i programmet fortsatte lag från DStv Digital Media att delta i FreshBiz workshops, en spelbaserad utbildning som utvecklar entreprenörtänkande. FreshBiz som distribueras Catalyst Globals nätverk har levererats till över 50 000 workshop- deltagare i 20 länder, med stor framgång.

DStv Digital Media rankades som en av de bästa arbetsgivarna av Africa Employer Of Choise och upprätthåller ett gott rykte och gäller för att vara ett bra ställe att arbeta på. I över 25 år har Dream Team Catalyst levererat roliga, engagerande teambuilding- och utbildningsprogram som bygger förtroende, samarbete och kommunikation för att förbättra arbetsglädjen hos de anställda, med utmärkta resultat för företaget.

Alla Klientberättelser