Office Products Depot kick startar national konferens

Publicerad den {datum}

Lagerpersonal för kontorsmaterial från hela Nya Zeeland höll nyligen sin årliga konferens på Trinity- varvet i Tauranga på Nya Zeelands norra ö.För att bryta isen valdes Boom Time för att starta evenemanget på hög nivå och skapa en gemensam, minnesvärd händelse redan från början.

Vad hände under dagen?

I Boom Time lär sig deltagarna utföra en sammanhängande musikföreställning inom loppet av 20 minuter. Som en förberedelse inför utmaningen som låg framför dem, rustade med boomwhackers, inledde deltagarna det hela med en uppvärmningsaktivitet. När alla kände sig säkra på vilket mål aktiviteten hade, startade en komplex ”Guitar Hero”- typ av träningsprocess får att deltagarna skulle utveckla sin timing och rytmkänsla.

Slutligen, med nedtonad belysning genomförde deltagarna tillsammans en tolkning till de upplyftande tonerna av Black Eyed Peas ”I got the Feeling”.

Resultat

Resultatet var häpnadsväckande! Det startade som en disharmoni oh förvandlades till en sammanhängande, synkroniserad musikproduktion. Deltagarna kände välbehag och kände sig stimulerade och redo att starta konferensen med en känsla av tillhörighet på grund av vad de åstadkommit tillsammans.

Alla Klientberättelser