Boom Time

Musikalisk isbrytare för konferenser

20 - 45 minuter
Inomhus
Samverkande
20 - Obegränsade

Om

I Boom time skapar deltagarna enad musik med en Boom whacker - lätta och ihåliga, färgkodade plaströr, som är avstämda till musikaliska stämmor baserade på dess längd.

Beväpnade med en Boomwhacker följer konferensdeltagare en visuell interface som vägleder dem i samarbetet att skapa en eldig musiksymfoni. Den visuella interfacen visar färgkodade block över en stor skärm. Deltagarna använder timing och lagarbete för att slå sina tuber och skapa toner varje gång ett färgat block träffar en nyckel. Allteftersom att händelsen fortskrider, växer både takten och komplexiteten; block rör sig snabbare, och lag reagera starkare för att fortsätta bygga rytmen till en upplyftande crescendo.

Inlärningsresultat

Boom Time är en unik konferens ”isbrytare” eller energigivande aktivitet som förenar teamen då de skapar adrenalinpumpande musik. Denna smittande isbrytare kan förvandlar vilket konferensrum som helst till en färgstark, snabb orkester som kommer att engagera, entusiasmera och stimulera alla. Världen över har Boom time har visat sig vara framgångsrik i att väcka liv i konferenser och generera en känsla av spänning och enhet inom teamen.

Det kräver engagemang från alla individer och samverkan som en grupp. Denna teambyggande aktivitet vårdar öppenhet och lagarbete. Ett fantastiskt sätt för människor att varva ned och ha kul med sina kollegor.

Related Testimonial

Det började som ett musikaliskt kaos men förvandlades snabbt till en sammanhängande, synkroniserad musikproduktion. Eftersom deltagarna kände sig surrade och upprymda var de redo att starta i sin nationella konferens med en känsla av enhet som resultat av vad de hade åstadkommit tillsammans!

Office Depot

Contact Us