tree planting in liverpool

Hälsoarbetare planterar träd för samhället

Publicerad den {datum}

Missgynnade områden i Liverpool kunde nyligen ta del av CSR:s Team Building- aktiviteten Tree Mend Us. 130 deltagare rullade upp skjortärmarna förbättra och försköna allmänna platser.

Planering före eventet

Organisationen kontaktade Catalyst Storbritannien för att arrangera en Team Building- aktivitet om socialt ansvarstagande som skulle påverka miljön. Med detta i åtanke var Catalyst naturligtvis angelägna om att få med Tree Mend Usi en gemensam trädplanteringsaktivitet. En stor del av tiden gick åt att förhandla med lokala representanter för att säkerställa att de med störst behov skulle få dra nytta av trädplanteringen.

Vad hände?

Sjukvårdsedellegater på konferens på Hilton hotell bildade 15 lag ivriga att ta itu med utmaningen att plantera över 130 träd på noga utvalda platser i närheten av hotellet. Utrustade med trädgårdsspadar, vattenkannor och med armarna fulla av pyttesmå trädplantor gav sig lagen iväg för att ”ge tillbaka till samhället”. Deltagarna fick lära sig att arbeta tillsammans som ett team med effektiv kommunikation, tilldelning av olika arbetsuppgifter och strategisk planering för att nå framgång.

Resultatet

All ära till denna grupp som energiskt arbetade tillsammans för att plantera träd på så många platser under så kort tid. Många av de frivilligorganisationer som de hjälpte arbetar med begränsad budget, men det personliga engagemanget hos medlemmarna hade en otrolig effekt på samhället och miljön. Skolor, samlingslokaler, invånarföreningar och Feed The Homeless- projektet var alla tacksamma för den stomme aktiviteten åstadkom.

Alla Klientberättelser