Tree-Mend-Us

Teamen svara på miljöfrågor, letar plantor och plantera träd för samhället.

2 - 4 timmar
Utomhus
Samverkande
8 - Obegränsade

Om

Tree Mend Us är en utforskande utmaning där lagen slutför en rad roliga utmaningar, miljöfrågesport, fotoutmaningar, och de letar plantor samt tar del i virtuell eller fysisk trädplantering. Denna miljöskattjakt är en rolig och motiverande aktivitet som förenar teamet med konkreta resultat!

Tree-mend-us kommer till liv med den supertekniska appen Go Team. Beväpnad med en gyllene spade, bricka full av plantor och ett gäng ledtrådar spårar teamet förvalda platser. Lagen plantera träd på hänvisade platser och sedan fotograferar de träden för att kunna visa upp sina ansträngningar.Inlärningsresultat

Deltagarna lär sig att arbeta som ett team för att slutföra roliga utmaningar och navigera sig till att plantera träd. Tree-Mend-Us har fantastiska hälso- och välbefinnandefördelar då alla beger sit ut och är aktiva.

Företagets sociala ansvarstagande

Forskning har visat att när människor arbetar tillsammans för sociala eller miljömässiga orsaker, bildar de starkare relationer. Att plantera träd skapar en varaktig förändring i omgivningen som deltagarna kan känna sig stolta över att ha haft en positiv inverkan på. Tree-mend-us introducerar en medvetenhet och uppmärksamhet gällande miljöfrågor och gör det möjligt för deltagarna att inse att ett stort projekt är summan av små åtgärder.

physical distancing

Fysisk distansering

Denna aktivitet har utformats för att fastställa fysisk distanseringsriktlinjer. Vi har ändrat programmet för att undvika att spelmaterial och allmosor som måste skickas mellan deltagarna. Och, undvika allt där du måste vara för nära! Våra skickliga ledare kommer att vara där för att vägleda dina deltagare under hela upplevelsen. Medan de håller sig till socialt distanseringsprotokoll är varje deltagare engagerad och har en trevlig inlärningsupplevelse.

Ta kontakt för att ta reda på hur vi kan anpassa denna upplevelse med social distansering för ditt team.

Related Testimonial

Vi letade efter en aktivitet som skulle positivt påverka vårt team och det lokala samhället där vi är belägna. Tree Mend Us tillät oss inte bara att positivt påverka vårt lokala samhälle, det hade också en enorm effekt på vårt folk. Det krävde tydlig kommunikation, samarbete och tillät människor att uppskatta varandra mer och bildade några bestående minnen och anknytningar.

Heller Machine

Contact Us