Kingfisher firar det kinesiska nyåret

Publicerad den {datum}

Som en del av deras kinesiska nyårsfirandet, var Europas ledande hemförbättringsåterförsäljare, Kingfisher, angelägna om att delta i en tema fest med en teambuilding-aktivitet med lämpligt tema. Den keativa, musik och dans teambuilding erfarenheten Dragon Squad var det perfekta valet!

Vad hände under dagen?

Efter en kort presentation angående betydelsen av draken i den asiatisk kultur, delades KSO Hong Kong laget in i tolv grupper och gavs planer på hur de kan skapa en kinesisk drake. Lagen fick organisera planering och tilldelning av roller. Gruppmedlemmar började med att montera huvud och svans på denna magnifika varelse. Ögon, ögonfransar, tänder och en rörligt käke limmades sedan ihop.

Efter att de byggt drakens huvud och svans började utsmyckningen. Genom att lägga till färg och varje teams egna, unika personliga stil, kom en mytisk varelse till liv.

dragon dance hong kong kso


En serie av musik- och koreografiverkstäder hölls med representanter från varje team samtidigt som de ansvarar för musikvalet och att skapa danssteg för Dragon Dance. Teamledarna försäkrar att deras gruppmedlemmar kommer att ligga i linje med varandra och leverera draken dans inför resten av laget med priser från Best Team Performance och Best Decorated Dragon. Därefter övar lagen på att väcka sin drake till liv med en modern twist, på en traditionell dans. Den energiska och symboliska Dragon Dance är en välsignelse som bringar lycka och förmögenhet för det kommande året.

“Dragon Squad is an excellent creative team building activity which provides excellent team engagement and alignment for all involved. ”

Valerie Cussenot ,General Manager KSO, Hong Kong

Alla Klientberättelser