Rolig robotrevolution med fotbollstema

Publicerad den {datum}

EY Asia- Pacific letade efter en helt ny och spännande teambildningserfarenhet. Aktiviteten skulle ingå som en del i deras tvådagarsmöte som skulle hållas på W Hotell i Bangkok för ett seniorteam bestående av 50 deltagare. Eventtemat var ”How to be MASTER BUILDER for the FUTURE!”, den teknologiska teambildningsaktiviteten Robot Revolution där lagen monterar robotar och racerbanor för att sedan tävla i en slutlig lagutmaning.

Nyckelmål

    · Bygga förtroende

    · Fördjupade relationer

    · Förbättrad kommunikation

    · Se framåt


robot team building with EY


Under dagen

Efter två dagar fyllda av möten kom EY- deltagarna efter lunchen tillbaka till möteslokalen på W Hotel i Bangkok. Väl där upptäckte de att robotbyggnadsstationer och kursbyggnadsmaterial hade placerats ut på deras bord. En kort sammanfattning om robotvärlden och deras roll som ”MASTER BUILDERS of the FUTURE” bestämde scenariot. Därefter började lagen bygga robotar och provbanor. Mellan två och tre lagmedlemmar satte ihop varje robot genom att följa steg- för- steg instruktioner med bilder på medföljande iPad. När roboten var komplett användes iPaden för att programmera och kontrollera den.

Ett efter ett fick teamen tillgång till en arena för att se den slutliga tävlingsbanan. De behövde komma ihåg och kopiera den. De använde sedan den kopierade banan för träningsheat. Effektiv planering, tydlig kommunikation och känsla för detaljer var nödvändiga.

Avslutningsvis prydde lagen sina robotar med enkla, dekorativa element i EY- färgerna. Precis som med en fotbollströja betecknade elementen varje robots lag. De samlades sedan på arenan för att spela robotfotobollsmatcher. Två lag gjorde upp i EY- fotbollskuppen.

robot team building with EY

Resultatet

Robot Revolution var en stor succé. Aktiviteten, med ett framåttänkande mål i en avslappnad atmosfär uppmuntrade deltagarna att utveckla sina kommunikativa förmågor. Genom en trolig och delad erfarenhet fick gruppen möjlighet att utveckla djupare relationer och bygga tillit.

Alla Klientberättelser