Robot Revolution

Bygg fungerande robotar och programmera dem till att slutföra ett antal utmaningar

1 - 3 timmar
Inomhus
Samverkande
6 - Obegränsade

Om

Lagen representerar en grupp av forskare vars uppgift är att bygga och programmera en robot som ska skapa grunden för en ny standard för COBOTS (Collaborative robotar som fysiskt interagerar med människor i ett gemensamt arbetsutrymme. Detta är motsatsen mot andra robotar, konstruerade för att arbeta autonomt eller med begränsad vägledning). Lagen tävlar för att vinna det prestigefyllda ROBEL Priset, för teknologi.

Lagen blir kreativa när de bygger sina robotar. Efter detta ansluter de dem via Bluetooth. Varje lag väljer från en mängd olika robothandlingar som de kan uppnå inom tidsramen och som uppfyller de önskade resultaten. De följer de enkla steg-för-steg 3D, 360 ° instruktionerna som finns på Robot Appen i Robot Revolution lagkittet. De använder "Blockly" kodningsmenyn för att väcka deras skapelse till liv! Den stora finalen är en högenergisk, konkurrenskraftig utmaning som erbjuder ett underhållande och medryckande spektakel.

Inlärningsresultat

Att bygga roboten är en alltigenom engagerande och berikande inlärningsprocess. Gruppmedlemmarna har roligt medan de arbeta tillsammans i denna kreativa, aktiva process.

Beslut om vilka uppgifter roboten kommer utföra baseras på gemensamma, beslutsfattande egenskaper och effektiv kommunikation. För att hantera flera uppgifter, skapa en exakt testbana och programmera specifika drag krävs effektiv delegering och resurshantering. Individuella styrkor lyser igenom då grunderna av gruppdynamik utmanas medan de deltar i denna upplevelsebaserade inlärningsaktiviteten.

Att tillämpa konsekvent fokus med uppmärksamhet på detaljerna för de utsedda uppgifterna är viktigt, samtidigt som det är viktigt att fokusera på de övergripande projektmålen för att undvika silomentalitet.

Related Testimonial

Vilken annorlunda, engagerande upplevelse Robot Revolution är. Vi hade så kul och lärde oss så mycket. Vi kände oss som experter när vi åkte hem!

Samancor Chrome

Request a Quote