Highveld Stereo skapar VM-feber

Publicerad den {datum}

Gold Reef citys temapark och Johannesburgs viktigaste radiostation Highveld Stereo hade som mål att egga upp lokalbefolkningen och göra så att de blev fyllda av iver inför den stundande VM- touren i Sydafrika, den första någonsin. De ville också skapa en varm välkomnande miljö för alla hundratusentals besökande fans från hela världen.

En bild från 588 rutor

Som enda licenstagare till Catalyst Team Building- produkter i Sydafrika, bestämde sig Dream Team Catalyst för att iscensätta en serie evenemang som skulle kulminera i världens populäraste och mest effektiva teambuilding- aktivitet The Big Picture. Den specialdesignade Big Picture bestod av 588 paneler och målades av 3000 åskådare från fyra platser i och runt Johannesburg.

Avtäckandet

Det färdiga konstverket mätte 5x20 meter och avtäcktes dagen efter öppningsceremonin och stod stolt vid ingången till temaparken under hela turneringen. Man skrev också ut en superhögupplöst bild av den färdiga The Big Picture i naturlig storlek som prydde Johannesburgs siluett under turneringen.

Alla Klientberättelser