Personalen är nyckeln till Norgine´s framtid

Publicerad den {datum}

I Norgine Pharmaceuticals hundraårsjubileumfirande deltog 350 delegater från 18 länder.De använde Team Building- aktiviteten The Big Picture för att markera gemensam vision och för att påminna de anställda om att de alla är varumärkesambassadörer.

Kundgenomgång

Norgine Pharmaceuticals letade efter en Team Building- upplevelse som skulle lyfta fram en gemensam vision och insikten att alla, oberoende av plats är en viktig del av deras varumärke och företagets tidigare och kommande framgång. En festlig aktivitet som också skulle bryta isen, integrera och förena gruppen vid inledningen av konferensen. Lösningen borde vara samarbete, inkluderande och något konkret som kunde städas undan efter konferensen. Som exklusiv licenstagare av Catalyst Teambuilding- produkter i Sydafrika kunde Dream Team Catalyst erbjuda dem en kreativ teambuilding- aktivitet i original, skulle The Big Picture uppfylla alla kriterier.

Konsultation och förberedelser innan eventet

Före eventet arbetade Dream Team Catalyst med Norgine Pharmaceuticals för att förstå deras behov. De undersökte företaget, intervjuade ledningsgruppen och sökte information från personal på alla nivåer och funktioner inom organisationen. Därefter skapade Catalyst Globals designers en digital bild som fångade essensen i organisationen vilket återgav deras hundraåriga framgång och företagets värderingar, produkter, ikoner, milstolpar och strävanden. Laget utmanades sedan att återskapa detta konstverk i jätteformat med hjälp av färger och andra kända material.

Vad hände under dagen?

Under konferensens första dag delades deltagarna in i 64 lag. Alla lagen skulle samarbeta när de målade ett gigantiskt konstverk som bestod av 128 canvastavlor. Varje lag skulle kommunicera och samordna med alla andra lag för att fastställa exakt vad som skulle ritas, de målade sedan på sina dukar på ett sådant sätt att allt passade perfekt med det stora konstverket. Många av deltagarna talade olika språk och var därför tvungna att vara påhittiga för att säkerställa att det budskap de ville kommunicera var tydligt och effektivt. När alla dukarna hade målats monterade vårt Team de enskilda dukarna i en förhandsgjord ram som blev konstverket och integrerade storbildsskärmar under den tre dagar långa konferensen. Efter frukosten nästa morgon visades bilden för de häpna deltagarna mitt under en pyroteknisk föreställning med afrikanska dansare och sångare.

Resultatet

Tillställningen blev en stor framgång. Vid presentationen av The Big Picture, var spänningen otrolig och förvåningen var total över hur fantastisk den var. Det förekom tårar av glädje, ”high- fiving” när gruppen såg det otroliga resultatet av sina ansträngningar. De fick en inblick i de möjligheter som låg framför dem och kunde ta med sig lärdomarna från denna övning tillbaka till sina arbetsplatser.

Tillställningen har vunnit många internationella utmärkelser och diskutera fortfarande inom företaget som ett av de bästa Team Building- eventet någonsin.

Alla Klientberättelser