In the Picture - Remote

Underhållande utforskning av individuell unikhet och delad identitet

30 minuter - 1 timme
Inomhus
Samverkande
40 - Obegränsade

Om

In the Picture – Remote har utformats speciellt för fjärrteam som vill diskutera och utforska delad identitet. Deltagarna uppmanas att ta ett antal selfies som sedan kommer att ingå i ett videoklipp som kommer att visa upp alla teammedlemmarna. De får tydliga instruktioner om bildernas orientering och bakgrundsfärg, samt den dag och var, de måste laddas upp. Efter flexibla innehållsriktlinjer för gällande innehållet i bilderna använder deltagarna sin kreativitet i att hitta rekvisita som de har nära till hands. När alla bilder har sammanställts skapas videon. Deltagarna ansluter sig till videopremiären via ett onlinemötesverktyg. Först visas en snabbrörlig sekvens av enskilda ansikten och sedan när vyn panorerar bakåt visas fler ansikten. Kameran panorerar tillbaka för att avslöja en kraftfull bild skapad genom sammansättning av gruppmedlemmarnas bilder.

Inlärningsresultat

In the Picture – Remote är en rolig, teambyggande aktivitet med kraftfulla lärande resultat. De fotografiska kriterierna kan anpassas för att återspegla värderingar och kultur eller, för att lära känna varandra lite bättre. In the Picture är en utmärkt kick-off för diskussioner kring vikten av gemensam identitet och hur man utvecklar denna inom fjärrteam. Den kan användas som ett verktyg för att uppmuntra deltagarna att uttrycka sina unika i fotografiska format och därmed öka enhet i gruppen. Det slutliga visuella resultatet förstärker betydelsen av gruppens gemensamma identitet, trots att varje person är en unik individ. Deltagarna utmanas att vara kreativa och uttrycka hur unika de är genom sina fotografier. Eftersom bilderna måste tas i enlighet med de riktlinjer som tillhandahålls, väcker också In the Picture vikten av mottagligt språk i effektiv kommunikation som ett fjärrteam.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

Contact Us