StreetBeat

Lagen skapar levande gatukarnevals-musik med instrument av återvunnet skräp.

1 - 2 timmar
Inomhus och utomhus
Samverkande
30 - Obegränsade

Om

I Street Beat tillverkar lagen sin egna färgstarka och livlig gatukarneval på bara 90 minuter! Deltagarna arbetar i grupp och utforskar ljud som kan skapas från instrument såsom soptunnor, avloppsrör och penslar och de visuella effekterna som kan skapas med en mängd "urban uniform" saker. När grupperna kommer samman lär de sig att arbeta tillsammans för att producera ett harmonisk, samstämmigt ljud.

Som resultat visar de dynamiska och upplyftande föreställningar tydligt hur olika grupper tolkar, uttrycker och nå framgång på olika sätt.


Inlärningsresultat

Arbeta mot klockan, med begränsade resurser. Det kommer innebära hårt arbete, massor av lagarbete och all den kreativa energin gruppen kan hitta för att skapa en minnesvärd prestation. StreetBeat handlar om att arbeta tillsammans som ett team, för att nå ett gemensamt mål.


Företagets sociala ansvarstagande

Med hjälp ursprungliga skräpinstrument är Street Beat en praktisk demonstration av återanvändning och återvinning. Ta konceptet ett steg längre och bjud in deltagare att ta med återvunnet material för att använda under aktiviteten.


Request a Quote