Orchestrate!

Lag spelar som en symfoniorkester inom två timmar!

2 - 3 timmar
Inomhus
Samverkande
40 - Obegränsade

Om

Orchestrate en grupp människor utan musikaliska förmåga som lära sig att spela som en riktig symfoniorkester på bara 90 minuter. Deltagarna lär sig att spela riktiga instrument, inklusive strängar, träblås, brass och slagverk. När instrumenten har valts, arbetar de i separata sektioner under ledning av expertmusiker. När de är kunniga samlas de i en mäktig symfoniorkester under ledning av en dirigent och spelar ett fem minuter långt, specialskrivet musikstycke. Effekten är elektrifierande.

Inlärningsresultat

Orkestrera! är utan tvekan en av våra mest krävande och utmanande händelser. Den låter människor tänja sig utanför sina upplevda begränsningar. Det kommer att kräva hårt arbete, total koncentration och verkligt lagarbete. Men, så hård som denna utmaning är, är belöningen en upplevelse de aldrig kommer att glömma. En symfoniorkester är ett av de bästa exemplen på när ett team arbetar som en. Känslomässigt och kreativt måste spelarna känna in varandra, och människor som gör olika uppgifter måste arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål.

Related Testimonial

Det var det roligaste jag haft på länge och jag tror att konceptet är ett genidrag. Jag kände en enorm känsla av prestation i slutet av föreställningen. Det var mycket imponerande..

Dominic Rudd
Samaritans

Contact Us