ibuild

Sätt fart på lagkommunikation

1.5 - 3 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
4 - Obegränsade

Om

I denna mycket engagerande aktivitet ligger fokus på övergripande kommunikation och samarbete. Varje deltagare spelar en avgörande roll för sitt lags framgång. Deltagarna delas in i mindre grupper och tilldelas en specifik roll i kommunikationskedjan. Målet är att bygga en modell utifrån enkla element och inom en begränsad tid genom att följa en vald strategi.

Inlärningsresultat

Ibuild är en förenande upplevelse med starka resultat som fokuserar språkets betydelse, återkoppling och skapandet av en stegvis projektstrategi. De strikta reglerna har utformats specifikt för att understryka vikten av korrekt förmedlad kommunikation. ibuild är ett fantastiskt sätt att förstärka intern kommunikationsförmåga mellan olika företagsgrupper eller avdelningar liksom kundkommunikation. Ibuild- aktiviteten följs av en genomgång där deltagarna uppmuntras att dela med sig av sina erfarenheter och slutsatser.

Related Testimonial

IBuild erbjöd ett otroligt effektivt sätt att fokusera på hur vi använder språk, både hur vi talar och vårt kroppsspråk. Superkul och engagerande det har gjort oss mer medvetna om hur vi samarbeta med varandra.

Ferring

Contact Us