Discovery Challenge

Go Team äventyrsuppdrag

1 - 8 timmar
Utomhus
Konkurrenskraftig
10 - Obegränsade

Om

I Discovery Challenge roterar teamen runt en serie vägpunkter som styrs av Go Team appen. Vid varje destination finns en utmaning eller pussel att lösa som bygger på historia, kultur och landmärken i staden. Med varje avslutad utmaning avslöjar Go Team appen platsen för nästa utmaning. Några av utmaningarna lämnar deltagarna åt sitt öde –och när de når de andra utmaningarna kommer de att möta karaktärer som kommer att hjälpa dem eller erbjuda dem viktig information. Vid slutförandet av den sista utmaningen kommer lagen att ha all den information de behöver för att använda ”quest wheel” och avslöja platsen för den slutliga destinationen, där deltagarnas poäng och äventyr jämförs.

Inlärningsresultat

Discovery Challenge genererar lagarbetesanda, konkurrens och erbjuder underhållning. Detta spel lurar ut en Indiana Jones från varje medlem i ditt team, får dem att arbeta med varandra på okonventionella sätt och lämnar dem med unika minnen av en fantastisk gemensam erfarenhet. Discovery Challenge driver kreativt tänkande och problemlösning. Konferens eller produkt meddelanden kan enkelt integreras i utmaningarna för att se till att ditt ditt team lär samtidigt som de delar en rolig upplevelse.

Discover Challenge var ett unikt sätt att få människor att arbeta tillsammans i team samtidigt som de upptäckte historiska och kulturella aspekter av vår konferensdestination

GSK

Request a Quote