Race Around the World

Roligt, strukturerat globetrotter-tävling världen runt för team som arbetar på distans.

1 - 1.5 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
8 - Obegränsade

Om

Race Around the World är en online teambuilding-aktivitet som är utformad speciellt för distansarbetare. Aktiviteten levereras via vår prisbelönta Go Team-app och kan spelas på vilken enhet som helst oavsett var du befinner dig. Race Around the World har tre nivåer, var och en med en mängd roliga, spännande utmaningar.

Varje team representerar en utforskare. Spelare kommunicerar med sitt team via videokonferenser som samarbetar för att vägleda sitt lags utforskar-avatar världen över. För att avsluta alla tre spelnivåer framgångsrikt med den maximala mängden poäng, måste lagen ta notis om online bulletiner och bedöma information som samlats in från spelkartan. Tidsbegränsade stadier och det ökade trycket att hantera begränsade resurser erbjuder en mycket engagerande inlärningsplattform.

Inlärningsresultat

Race Around The World tillåter distansarbetare att utveckla färdigheter på ett sätt som behövs för att arbeta hemifrån. Allt eftersom målen gradvis utvecklas under hela spelet och situationer förändras, måste lagen ha ett flexibelt förhållningssätt gällande gemensamt strategiskt tänkande och planering. Race Around the World har en iterativ läranderam där deltagarna uppmuntras att samla in information, tänka kritiskt och jämföra sin lösning med det andra lagets lösning. Under tidspressen kommer teamen upptäcka att det är ganska annorlunda att kommunicera online än i person. Aktivt lyssnande för att ta emot och tolka meddelanden, titta efter ansiktssignaler och att kommunicera exakt och kortfattat är nyckeln till lagets framgång.


Fjärrteam-aktivitet

Remote Team Activity

Fjärrteam-aktivitet

Om ditt team inte kan vara i samma stad eller samma fysiska utrymme prova online versionen av denna aktivitet som utformats speciellt för fjärrteam. Det är ett bra sätt att engagera, motivera och ansluta ett team av människor som arbetar på distans. Med hjälp av online-konferenser kommer våra skickliga kontaktpersoner att finnas där för att vägleda dina deltagare genom hela upplevelsen. Hör av er för att ta reda på hur vi kan anpassa den här upplevelsen för ditt fjärrteam.

Request a Quote