Race Around the World

Roligt, strukturerat globetrotter-tävling världen runt för team som arbetar på distans.

1 - 1.5 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
8 - Obegränsade

Om

Race Around the World är en online teambuilding-aktivitet som är utformad speciellt för distansarbetare. Aktiviteten levereras via vår prisbelönta Go Team-app och kan spelas på vilken enhet som helst oavsett var du befinner dig. Race Around the World har tre nivåer, var och en med en mängd roliga, spännande utmaningar.

Varje team representerar en utforskare. Spelare kommunicerar med sitt team via videokonferenser som samarbetar för att vägleda sitt lags utforskar-avatar världen över. För att avsluta alla tre spelnivåer framgångsrikt med den maximala mängden poäng, måste lagen ta notis om online bulletiner och bedöma information som samlats in från spelkartan. Tidsbegränsade stadier och det ökade trycket att hantera begränsade resurser erbjuder en mycket engagerande inlärningsplattform.

Inlärningsresultat

Race Around The World tillåter distansarbetare att utveckla färdigheter på ett sätt som behövs för att arbeta hemifrån. Allt eftersom målen gradvis utvecklas under hela spelet och situationer förändras, måste lagen ha ett flexibelt förhållningssätt gällande gemensamt strategiskt tänkande och planering. Race Around the World har en iterativ läranderam där deltagarna uppmuntras att samla in information, tänka kritiskt och jämföra sin lösning med det andra lagets lösning. Under tidspressen kommer teamen upptäcka att det är ganska annorlunda att kommunicera online än i person. Aktivt lyssnande för att ta emot och tolka meddelanden, titta efter ansiktssignaler och att kommunicera exakt och kortfattat är nyckeln till lagets framgång.


Related Testimonial

Stort stöd från byrån, professionell organisation av aktiviteten, underhållande och rak på sak introduktion, "äventyrshumör" från början, uppföljning under aktiviteten, och en mycket trevlig presentation i slutet.

Sara Moreno
Siemens

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us