Travel Show

Teamen utforskar en destination, forskar, skriver manus, övar och filmar en mini resedokumentär.

2 - 4 timmar
Utomhus
Konkurrenskraftig
10 - Obegränsade

Om


Det sägs att reseprogramledare har det bästa jobben i världen ... är ditt folk redo att ta sig an rollen i en av de mest spännande platsbaserade teambyggande evenemangen nånsin? Att bli ett mycket effektiv "på plats TV produktionsenhet" är en krävande utmaning. Lagen måste noga hantera resurser och dela ut tydliga roller: presentatörer, kamerateam, ljud, positionshantering, rekvisita och, naturligtvis, en regissör. Att nå hjärtat och själen av platsen ni filmar är avgörande, och inget reseprogram är komplett utan att programledaren grimaserar sig igenom en delikatess eller tar sig igenom lokala erfarenheter som att spännas fast på baksidan av en kamel!

För att lyckas, måste varje lags 5 minuters 'video resa' att möta vissa specifikationer: en rik mångfald av platser, historiska byggnader, marknader, kulturella sevärdheter och intervjuer med residenter. Kreativa kameravinklar, lokala färger och välgjort filmskapande vinner. Under finalen njuter och kritiserar deltagarna varandras program och lämnar med en fantastisk besökssouvenir. Ett kreativ och äventyrligt sätt att utforska din konferens eller mötesplats, Travel Show är en teambyggande upplevelse ni inte bör missa.


Inlärningsresultat

Att bli en mycket effektiv "på plats" filmproduktionsenhet är en krävande utmaning. Lagen måste planera resurser, besluta om vem som kommer att spela vilken roll - presentatörer, kamerateam, ljud, positionshantering, rekvisita och regissör. Denna roliga och givande händelse erbjuder ett positivt sätt för deltagarna att upptäcka sig själva, varandra och den lokala omgivningen. En mycket givande, gemensam erfarenhet som kan användas för granskning och reflektion långt efter det att aktiviteten är över.


Vad kan jag säga - Dagen var FANTASTISK!! ETT STORT tack till dig och ditt team för ni ännu en gång översteg våra förväntningar. Vi älskar travel show! Det tillät oss att vara verkligt kreativa medan vi hade jättekul med att utforska och uppleva..

Virgin Atlantic Airways

Request a Quote